donderdag 3 januari 2019

Turtle wishes


Geen winterpost vandaag, maar een tropisch kaartje, voor de verandering...
Gisteren zijn Hans en ik toch ff naar Breda geweest. Op bezoek bij Aad was nog geen optie. Hij is naar de oogarts geweest, het hoornvlies was onbeschadigd, maar de lens was troebel. Wat dat inhoudt, is nog onduidelijk. Verder heeft hij heel veel pijn, misschien omdat hij daarbij ook migraine heeft. In bed, ogen dicht en proberen te slapen. Vandaag moet hij opnieuw naar het ziekenhuis, afwachten dus maar weer...Het blijft onzeker en spannend.
Vanmiddag ga ik even naar Ellen, bijkletsen met haar en met Sandra, een ex-collega. Gezellig om elkaar te zien. Jullie ook een fijne dag!


7 opmerkingen:

  1. Wat een schatjes, deze schildpadjes! Tjee, dat is schrikken zeg, iets met je ogen is altijd naar. Hopelijk loopt het goed af! Veel plezier bij Ellen vanmiddag, gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Winters of tropisch maakt bij jou niet zo veel uit. Ook deze is weer schitterend!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je bent weer lekker bezig geweest met je alcohol inktjes. Ook leuk te gebruiken voor tropische sfeertjes. Superleuk.
    Arme Aad.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel lief en leuk kaartje! Rust voor het oog zal nu ook wel even het beste zijn, denk ik. Wel spannend !! Gezellig met Ellen bijkletsen. Maar volgens mij kunnen jullie dat elke dag wel! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heerlijk zo'n tropisch kaartje, hij is super leuk!! Hopelijk herstelt het oog snel, want dat is altijd maar eng als er iets mis is met je ogen.

    Groetjes, Merit en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Thank you for the good and very helpful information. It is very interesting. I love all the things you share and see your beautiful creation. Thank you for sharing with everyone.
    ดูหนังออนไลน์

    BeantwoordenVerwijderen