zaterdag 5 januari 2019

Thinking of you


Een kaartje voor Aad, want dat is hard nodig...Om een lang verhaal kort te maken, hij is gisteren doorgestuurd naar het UMC. Veel echo’s en een geplande operatie. Toen toch weer niet. Het netvlies en de iris moeten gehecht worden, maar het bloed in het oog moet eerst weg. Het wordt nu binnen twee weken een grote operatie om het oog te reconstrueren. Zeker dat Aad binnen afzienbare tijd staar gaat krijgen. Wat dan...geen idee. Veel onzekerheid dus, en heel slecht zicht. Hij zou volgende week met een nieuwe baan beginnen, maar goed, eerst maar hopen dat het oog goed gaat komen. Ellendig allemaal.

Vanmiddag ga ik met Laris wat freubelen. Daarna komt Thom ook, na zijn werk. Op verzoek heb ik een pan bamisoep gemaakt en daarna gebakken appeltjes met kaneel en vanillevla. Dat aten we vroeger wel, maar nu al tijden niet meer gemaakt. Goed idee van Thom!

Fijn weekend, dank voor je reactie en tot blogs!


9 opmerkingen:

 1. Wat een doffe ellende voor Aad. Zo'n mooi kaartje heeft hij zeker nodig!
  Veel plezier met knutselen vanmiddag en eet smakelijk!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt allemaal niet fijn voor Aad zeg. Dan is zo'n kaartje zeker op zijn plek. Jullie zullen vast lekker eten vanavond.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een slecht nieuws ! Niet fijn om zo het jaar te moeten starten ! Fijn dat je dat voor'm doet, zal ie zeker fijn vinden !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerst voor jou en je gezin een goed 2019. Akelig dat het jaar voor Aad zo slecht is begonnen, klinkt niet goed. Leuke kaart maakte voor hem, fijn zo'n opkikker.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een naar begin van het jaar, wens jullie veel sterkte!
  Leuke kaart !
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dat is heel naar nieuws! Hopelijk gaat het allemaal goed. Wachten duurt dan lang!! Echt balen.
  Je kaartje is lief en wat leuk om soep te maken op aanvraag! Zal vast en zeker lekker gesmaakt hebben! En was het freubelen ook gezellig? Of té?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Was leuk, lekker met alcokol inkt aan de slag. Verslavend...neeee, niet de alcohol, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bah wat naar zeg voor Aad.... Echt een slecht begin van het nieuwe jaar. Extra balen met zijn nieuwe werk, maar het belangrijkste is natuurlijk zijn oog! Je kaartje is leuk! Vanmiddag ook lekker gefreubeld samen met Larissa? Gezellig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Thank you for the good and very helpful information. It is very interesting. I love all the things you share and see your beautiful creation. Thank you for sharing with everyone.
  ดูหนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen