dinsdag 22 januari 2019

It's a good day


In de kerstvakantie had ik afgesproken met Ellen en Sandra. Sandra is een ex-collega, en we hebben lekker bijgekletst met z’n drietjes. Voor de dames had ik een kleinigheidje bij me, met ‘n kaartje uiteraard.
Gisterenavond hebben Ellen en ik heerlijk een avondje zitten stippen, en wow, wat waren we productief. Hartstikke leuk om te doen, en het voordeel is dat je ondertussen prima bij kunt praten. Topavondje dus!
Vandaag een lange dag, we hebben verkort rooster en aansluitend rapportvergaderingen. Het is alweer zo ver, we zitten op de helft van het schooljaar...
12 opmerkingen:

 1. wat zijn dit leuke lieve kaartjes, geweldig die walvis.

  liefs Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zijn gaaf zeg!!! Prachtig die achtergronden en dan de walvis met de kleurige bloemetjes erop. Super leuk bedacht!

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superlief walvisje en mooie achtergrondjes.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jouw gebloemde vissen zijn zo leuk!! Ik zou spontaan gaan duiken als ze echt zouden bestaan ;-) Gezellig, zo'n stipavondje. En alweer op de helft van het schooljaar, hoe bestaat het... Wat vliegt de tijd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave kaartjes heb je gemaakt. En je avondje stipwerk klinkt super. Ik heb volgend weeke weer een knutseldate met Nelleke. Daar verheug ik me nu ook al op. Verkort rooster is niet altijd fijn, als ik Annebeth zo hoor. Veel stof in minder tijd erdoorheen jassen...Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jouw kaartje staat hier in de kast op onze werkkamer! 't Is een mooierd! Bijkletsen gaat ons goed af. Met of zonder Sandra en met of zonder stipje. Liefst wel met een latte ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey, daar zijn de leuke hippie-walvissen weer! ;)
  Mooie kaartjes en gezellig dat jullie hebben bijgekletst.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof zijn ze, vooral die eerste, dat komt door de kleuren die me erg aanspreken! Heerlijk zo samen stippies zetten en bijpraten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze walviskaartjes zijn helemaal geweldig!! Vind ze zo leuk! Ga vanavond ook met twee vriendinnen knutselen.. zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi Guys this is very wonderful site.I am very likely to this site.i have more information from this site thanks for sharing
  รอยัล 1688

  BeantwoordenVerwijderen