vrijdag 25 januari 2019

Cas on Friday #150 - Birthday


Goeiemorgen!

Wauw, de 150-ste Cas on Friday, dat zijn heel wat challenges die voorbij zijn gekomen! Vanaf het begin ben ik al bij het DT, nog steeds met heel veel plezier!
De nieuwe uitdaging is: maak een verjaardagskaart. Geen probleem, ook deze is alweer verstuurd naar Marjo, mijn vriendin die vandaag jarig is.

De fietstest van Hans gisteren was heavy, maar de uitslag viel niet tegen. Ten opzichte van vorig jaar was hij stabiel gebleven. Waar de enorme vermoeidheid vandaan komt, wordt verder bekeken. De grote hoeveelheid medicijnen, of de Q-koorts die hij een aantal jaren geleden heeft opgelopen? Binnenkort een onderzoek met een holter, om te bekijken wat zijn hart doet gedurende langere tijd. Als dat niets oplevert, zal de internist worden ingeschakeld.

Terug naar de challenge, wie doet er mee? Dat vinden we, DT van Cas on Friday, hartstikke leuk! Kijk even op ons blog voor ideetjes!

13 opmerkingen:

 1. Wat vrolijk! Hopelijk vinden ze iets bij Hans. Op Instagram zie ik altijd zoveel mooie passeren. Ik word er altijd blij van! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief slakje op je supervrolijke kaart.
  Uitslag van Hans valt op zich gelukkig niet tegen. Maar hij is voorlopig nog niet klaar, zo te lezen. Sterkte.
  Fijn weekend.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow 150 kaarten voor CAS on Friday, wat een mijlpaal. Ook deze kaart is weer kei leuk!

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige stempel op je mooie kaart.
  Goed dat de tedt toch goed uitviel, hopelijk snel meer duidelijkheid!
  Fijn weekend
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, dit soort slakken zijn niet gek!! Met een taart ipv een huisje :-) hartstikke vrolijk! In principe fijn dat de test goed is gegaan, maar vervelend dat Hans dan toch zo moe is. De andere onderzoeken maar weer afwachten....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk weer, dit kaartje! En zo'n aantal al... Doe er nog maar eens zoveel bij, zou ik zeggen!
  Goed dat de test van Hans niet slecht was, maar de onzekerheid is natuurlijk ook lastig... Veel sterkte nog!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat het stabiel is gebleven met Hans. Je kaartje is weer leuk! Ik ga kijken of ik mee kan doen. Soms is de challenge alweer voorbij voor ik er erg in heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is super cute, Mariken! I love that the whimsical snail carries the cake on his back! Great design and coloring!! Hugs, Darnell

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldig leuk kaartje weer! Deze slak is zo grappig met die taart op zijn rug, je vriendin is er vast blij mee!. Fijn ook dat de testresultaten van Hans goed waren, het blijft natuurlijk altijd spannend. Nu maar hopen dat ze snel ook een oorzaak vinden voor zijn vermoeidheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Such a fun card, so bright and happy! Cathy x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi Guys this is very wonderful site.I am very likely to this site.i have more information from this site thanks for sharing
  รอยัล 1688

  BeantwoordenVerwijderen