woensdag 22 mei 2019

Spring Scrap Swap 5 - #4


Daar zijn we alweer, Ellen en ik, met onze vierde en één na laatste Spring Scrap Swap. Ja, het is zo’n dooddoener, maar de tijd gaat zo snel voorbij. Het is al bijna juni, en hopelijk gaan we een beetje richting zomerweer...ik verlang naar de zon!
De weken glippen door mijn handen. Het is druk, zowel op school als thuis, met van alles. Leuke dingen ook hoor...gelukkig maar. Het reageren op blogs schiet er weleens bij in, sorry daarvoor!

De opdracht voor vandaag is: maak 3 tagjes. Ik hou van labeltjes maken, en om ze aan een pakje te hangen. Deze waren snel klaar, de achtergrond had ik afgelopen weekend al klaar. De rest is dan zo gefixt.

Nu ga ik gauw naar Ellen, misschien heeft zij ook wel een van haar gelliprints gebruikt...ben benieuwd!

15 opmerkingen:

 1. Hier ook al drie van die schitterende tags, wat zullen ze schitteren aan een kadootje,,
  liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een leuke reeks is het zo geworden
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze zijn ook al zo mooi (Kom net bij Ellen vandaan).
  Die achtergrondjes, zo mooi vind ik ze!
  Wat ik leuk vind, dat je niet de hele tag hebt voorzien van een achtergrond, maar het bovenste stukje juist wit hebt gelaten.
  Ook deze gaan opvallen aan een kadootje (schreef ik bij Ellen ook al😁)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellig setje is dit...heel leuk gedaan hoor! Tis overal druk hoor en de dagen vliegen door je handen...heftig wel!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave labels, lekker kleurig/fleurig en stoer!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook jij hebt een prachtige serie gemaakt!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke fleurige labels Mariken. Dat maakt een pakje extra feestelijk.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige combinatie zijn deze stempels met de gelli-achtergrondjes, ik vind ze echt prachtig!! En ja, wat vliegt de tijd hè, het is al bijna weer zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vanochtend ijverig op mijn telefoon een reactie getypt, maar het lukt dan weer niet om die te publiceren. Daarom nu nog maar een keer. Ik vind ze mooi jouw tagjes. Grappig dat bij jou juist elk bloemetje verschillend is. En dat de tijd vliegt is ernstig. Het enige wat we kunnen en moeten doen is genieten van die vliegende tijd. Dus ik zeg: tot morgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hihihi.... jullie weten et echt niet van elkaar, he? En dan toch weer het zelfde idee om de nieuwe achtergrondjes te gebruiken! Ze zijn super! Sterkte met de drukte!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Meteen goed ingezet die gel print achtergrondjes. Heel leuk trio!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Spring swap scrap wat een mooi woord Mariken. Lekker fleurig zijn je labels en altijd gezellig om aan kadootjes te hangen! De dagen gaan woest snel whaha ook hier en ik kom ok wel eens niet aan blog bezoeken toe hoor!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen