vrijdag 3 mei 2019

Cas on Friday #157 White on WhiteEen nieuwe challenge bij Cas on Friday, de opdracht is: white on white. Voor mij echt een omschakeling, na al mijn kleurexplosie’s...
Ik heb gekozen voor de stitched bloemen van MFT. Door de gestikte details geeft het wat extra’s, dat vind ik wel mooi. Tekstje erbij, klaar is mijn kaartje.

Even een antwoord op mijn hondenavontuur van gisteren. Klopt, drie honden uitlaten is wel een uitdaging. Gelukkig ben ik nog vrij, en is Hans er ook, dus kunnen we met z’n tweeën lopen. Drie honden aan de lijn is inderdaad geen doen.
Het bezoek aan de cardioloog viel mee, gelukkig. Er zijn geen veranderingen, de situatie is stabiel. En tja, met de vermoeidheid miet je dealen, en zoveel mogelijk de dagen in balans doorbrengen. En dat doen we.

Terug naar de challenge, doe je gezellig mee? Voor inspiratie ben je altijd welkom op ons blog. 
Gezellige vrijdag, en òp naar het weekend!

14 opmerkingen:

 1. Mooi en sereen, dat is wat bij me opkomt. EN die stiksteekjes geven inderdaad wat extra's. Fijn dat het stabiel is met Hans. Dat is toch wel de angst denk ik, dat er achteruitgang is. Zolang het stabiel is: hoera!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om te horen dat de situatie bij Hans stabiel is. Wel moeilijk om iedere dag te moeten dealen met vermoeidheid. Knap hoe jullie ermee omgaan.
  Je kaartje is inderdaad anders dan ik van je gewend ben. Maar door de vele bloemen toch een echte 'Mariken', hihi! Geniet nog even van je laatste vakantiedagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. twee heel verschillende kaartjes achter elkaar, dacht gelijk dat mijn computer stukviel ;-), wit op wit is wel mooi, goed ingevuld patroon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig weer deze kaart...leuk die stansjes met de stiksteekjes!
  Fijn om goed nieuws te krijgen bij de dokter!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend gedaan dit kaartje met al dat wit!
  Vervelend dat Hans last heeft van vermoeidheid. Heel veel sterkte ermee. Gelukkig kun jij je thuis erg goed vermaken met je hobby.
  groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, zelfs zonder kleur zijn jouw kaartjes gaaf!!
  Fijn dat het met Hans nog stabiel is, het is inderdaad soms lastig, maar gelukkig voelen en vullen jullie elkaar goed aan...
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat de situatie van Hans stabiel is, dat is toch weer wel fijn om te horen. Ook al valt het niet mee om elke dag met de vermoeidheid te moeten dealen, gelukkig kunnen jullie er goed mee om gaan!
  Je kaartje is prachtig geworden, heel gaaf zo!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit geeft rust, wit op wit.
  Ik vind het wel erg mooi, maar weet niet of het mij zou lukken. Ik vind CAS sowieso heel lastig, voeg altijd teveel toe, en dan ook nog eens geen kleur, pfff, lastig.
  Knap gemaakt hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een absoluut heel ander kaartje dan je kleurige creaties van de laatste tijd, maar toch wel heel mooi met die doorgestikte bloemen.
  Wat fijn dat Hans stabiel gebleven is.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi!
  Blij dat het bij Hans Stabiel is!
  Geniet van de goede dagen,maar dan doen jullie!
  Wij hadden vroeger een buurvrouw die elke dag ging wandelen op haar eentje met zeker 8 chiwawas. Dat was echt een grappig zicht. In geen tijd waren de lesjes 1 vlechtwerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat ziet dat er mooi uit ! wit op wit, is niet altijd even geslaagd, maar hier, helemaal top !
  mijn bloemetjes liggen nog te wachten om aan de beurt te mogen...
  succes met herstellen,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wit op wit. Verrassend mooi zeg! Weer eens heel wat anders. Goed om te horen dat Hans situatie stabiel is. Al zou je het liever anders hebben gehad, voor nu is dit het best haalbare....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja dat is inderdaad wel een omschakeling maar toch ook wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen