woensdag 15 mei 2019

Mix & Match #33

 Goeiemorgen!

 Een nieuwe, verse Mix & Match voor vandaag! Ik had de eer om de sketch uit te zoeken. Vast en zeker staat deze bij één van de anderen, dat is er even bij ingeschoten.
Op mijn kaartje is de sketch duidelijk herkenbaar, een tag en een strookje tekst, dat is het eigenlijk. Dit is mijn 4de poging, de andere drie zijn niet door mijn kritische blik heen gekomen. ze waren niet echt slecht, maar ook niet naar tevredenheid, dat heb je wel eens. Na dit kaartje had ik zoiets, dit moet het maar zijn...
Natuurlijk ben ik benieuwd wat mijn M&M-maatjes:
 gemaakt hebben, kijk je even mee?

Fijne dag, en dank je voor je bezoekje hier!
 

9 opmerkingen:

 1. Haaa kijk, flora & fauna it is! Superleuk. Dat was niet voor niets een tijd lang jouw grote liefde voor je aan de mixed media ging, hihi. Vrolijk kaartje met die toffe slingers en gave lampionnetjes. Inderdaad: happy mail :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heb ik soms ook..... heel irritant, dan zit er iets in je hoofd, maar komt het er niet goed uit.
  Ik vind deze prachtig, dus wees gewoon niet TE kritisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke stempeltjes heb je gebruikt. Toffe schets.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dol op deze slak dus kan me niet voorstellen dat een kaartje daarmee zou kunnen mislukken. En zeker niet bij jou!! Ik zag de kaartjes vanmiddag al op insta maar had niet eens door dat het dezelfde schets was. Zo verschillend zijn jullie kaartjes weer allemaal. Gaaf om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, zo met de slak, slingers en lampionnen. Leuk om die laatste op je basiskaart te plaatsen ipv op het label. Ik ga snel kijken wat de anderen gemaakt hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet natuurlijk niet wat er allemaal niet door je keuring is gekomen, maar dit kaartje is echt super leuk!! Grappig, die lampionnetjes op de achtergrond en dan het label erover.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk kaartje, lekker feestelijk!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een super leuk en vrolijk kaartje Mariken, gaaf met die slingertjes en lampionnetjes!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen