zaterdag 25 mei 2019

Mixed Media dateEergisteren was m'n vrije donderdag, en eindelijk hadden Danielle en ik afgesproken dat we elkaar zouden gaan zien. Ellen kon ook komen, echt tof met z'n drieen! 
Danielle wilde erg graag eens met de gelliplate werken, voordat ze er één zou aanschaffen. Herkenbaar, je weet nooit of je het leuk vindt. Dat kan ik me nog herinneren toen Ellen en ik voor de eerste keer naar Anneke gingen. Amper van een gelliplate gehoord, en na een aantal tips en trics van Anneke was het toch steeds een dingetje...Inmiddels heb ik nu mijn weg gevonden.

Na de koffie en thee buiten (wat was het heerlijk weer) hebben we drie technieken gedaan en prints gemaakt. Na de lunch, en de honden uitgelaten te hebben, zijn we aan de slag gegaan met het maken van kaartjes. Altijd tof als je aan het einde van de dag ook echt wat af hebt. En dat is méér dan gelukt. Hier zie je mijn eerste kaartje, de rest komt nog.
Ik ben benieuwd of mijn gelliplateworkshopje is aangeslagen en of het een gelliplate aanschaffen waard is... In ieder geval, het was ontzettend leuk om elkaar, na zoveel jaren, in levende lijve te zien!

Goed weekend allemaal!9 opmerkingen:

 1. Super! Het is hier zo druk dat bloggen er wat overschiet, maar ik zie je kleurrijk werk wel passeren op insta. Leuk zo'n workshop, gaan we ook doen in de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke resultaten! Handig he zo'n mooie voorraad aan achtergronden voor kaarten.
  Supermooi kaartje!
  Ook tof om te zien dat het print virus zich verspreidt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik las al bij Ellen dat jullie het zo gezellig hadden gehad. Fijn om dan ook nog eens met een stapel gelli-printjes naar huis te gaan. Ik herken die drempelvrees wel een beetje. Heb ooit een kleintje gekocht maar nog bijna niets mee gedaan. Als ik jouw kaartjes zie vind ik dat ik toch maar eens mee aan de slag moet. Vind ze prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. helemaal leuk is dit !
  zo krijg je uiteraard wel een hele verzameling bijeen... succes met verwerken =)
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hé, die gelliprintjes. Lekker ontspannend ook, vind ik, gewoon doen zonder veel na te denken en je laten verrassen door wat eruit komt! Je kaart is echt super, trouwens!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke prints , heb er ook een en doe er weinig of niets mee.
  Oeps , wat is dit eigenlijk een slechte zin .....
  Maar jouw kaart is top geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was inderdaad super leuk om elkaar eens te ontmoeten! Een heel gezellige èn leerzame dag. En ja, de gelli plate is besteld :-) Ik kan dus binnenkort aan de gang! Jouw scrapling is super goed gelukt, ik ga morgen even foto’s maken en de resultaten laten zien, dat is er nog niet van gekomen.... nogmaals dank je wel voor de leuke dag, ik vond het echt super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gezellig en wat een mooie, kleurige ondergronden!
  Lijkt me leuk om es een keertje met de gelliplate te experimenteren...
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie achtergrondjes maakte je.
  Ik vind jou stijl van kaarten maken erg mooi. Al die kleuren..... zo vrolijk.
  Leuk om zo'n date te hebben een dan elkaar dingen te laten zien, ben ook wel benieuwd of er nu iets aangeschaft gaat worden door Daniëlle.

  BeantwoordenVerwijderen