maandag 27 mei 2019

FOR YOU


Mijn voorraadje kaartjes is nog lang niet op. Dat is, als je een aantal workshops hebt gedaan met een gelliplate. De achtergronden liggen gereed, en een kaartje is zó af. Deze heb ik gemaakt een paar weken terug, in Grootebroek.

Morgen zijn er geen leerlingen op school, er is een staking gepland van het OV. Aangezien er heel veel kinderen met de bus komen, hebben ze allemaal vrij gekregen. Ideaal om eens een vakgroepoverleg te doen, dan is dat ook weer gebeurd. Best relaxed dus...


8 opmerkingen:

 1. Wow...gaaf weer hoor met mooie kleuren!
  Hoe krijg je nou die vierkantjes?
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave kaart met al die kleurtjes en vierkantjes. Bij mijn dochter op school zijn ze ook allemaal vrij. Ik ga nog even genieten van al je kaartjes, heb wat weinig geblogd afgelopen tijd.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige achtergrond!
  Lukt jou allemaal supergoed!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kaartje! Voor jou heeft de staking van het OV een positieve uitwerking. Fijn om zo even met de vakgroep te kunnen overleggen. En vast een beetje vroeger thuis?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze toch prachtig die gelly-scraplings van jou! Zo leuk dat de combinatie van achtergrond en stempel toch altijd weer verrassend uitpakt.
  Sverre moet morgen gewoon naar school. Zijn halve klas moet van Limburg naar Eindhoven maar ze worden afwezig geschreven als ze er niet zijn. Zo flauw! Dan is het bij jullie beter geregeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat superhandig dat je zoveel achtergrondje startklaar hebt liggen! Deze kaart is ook weer heel mooi!! Fijne dag, weer eens wat anders....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n mooie achtergrond!!
  De kleuren, wauw.

  BeantwoordenVerwijderen