donderdag 29 november 2018

Merry & bright..


De laaste twee kerstkaartjes uit de mini-kit van Studio92. En ik heb nog een andere kit liggen, ideaal om ff een “boost” te geven aan mijn aantal kaartjes.
Vandaag ben ik lekker vrij, wat geniet ik ervan, een dag minder werken. Boodschappen gedaan, koffietje drinken, daarna soep maken en zuurkool voor vanavond. Daarna heb ik vast nog tijd om me op te bergen in m’n hobbykamer = lievelingskamer.

Vanavond even geen bodypump voor mij. Eergisteren ben ik ontzettend hard op straat gevallen, gestruikeld over Moos. Knieën en hand open, panty kapot. Pijnlijk, vooral een paar uur daarna. Dan ga je je botten voelen. Maar goed, niets ernstigs, dit gaat met een paar dagen over. Dus...vanavond, haken op de bank, geen slecht vooruitzicht.

Morgen gaan Ellen en ik samen naar Kymia in Arkel, stickertjes scoren. We zien elkaar echt als het kan wekelijks, en dat is ook echt nodig!! Zo gezellig!

Zo...ff bijgebabbeld. Tot slot dank jullie wel voor de leuke reacties gisteren. Tof om te lezen en de bezoekjes aan jullie blogs vind ik ook heel inspirerend. Fijne dag!



6 opmerkingen:

  1. Hartstikke leuke kaartjes, lekker vrolijk! Geniet van je vrije dagje, het is echt weer voor soep, zuurkoolstamppot en knutselen ;)
    Tot morgen, grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach....wat zijn ze lief en zoet Mariken!
    Hopelijk heb je niet te veel pijn aan je handen zodat je lekker kunt knutselen!
    Veel plezier morgen samen met Ellen.
    Groetjes en tot gauw weer,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve kaartje, heerlijke kleurtjes! Beterschap met je botjes en waarschijnlijk schaaf- en blauwe plekken! En veel plezier met Ellen morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke, vrolijke kerstkaartjes. Auwwww, dat doet zeer...gelukkig niets gebroken! Veel plezier in Arkel.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hopelijk heb je ondertussen al wat minder pijn na je val!
    mooie kaartjes!
    veel plezier met Ellen morgen!
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh ik loop weer hopeloos achter op je blog zie ik. Ik ben ook zo druk geweest op mijn werk en dan dus geen puf meer om s'avonds ook nog achter het scherm te duiken. Maar mijn gehaktbrood staat in de oven dus ik heb lekker even de tijd om bij te lezen. Deze kaartjes zijn snoezig! Ik ben groot fan van Papertrey en deze kits zijn geweldig. Ik loop geloof ik wel een beetje achter de feiten aan want ze zijn steeds uitverkocht als ik ze ontdekt heb.. ga snel naar je volgende berichtje!

    BeantwoordenVerwijderen