zaterdag 17 november 2018

Hello, it's your day!


Dit kaartje had ik eerst gemaakt voor de challenge van Cas on Friday. Later ontstond het kaartje hiervoor, wat ik gepost heb. Tja, dan denk ik ineens weer...wat is dat toch leuk, die tape-jes. Voor deze keer dus nog een toegift...

Gezellige zaterdagavond en tot gauw!
8 opmerkingen:

 1. Schitterende kaarten, ja door het stansen krijg je gelijk 2 kaarten. Wat een leuk effect geeft het. Ik zal mijn gedachten eens laten gaan. Er ligt nog zoveel tape te wachten.... fijn weekeind. Groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook deze kaarten zijn heel mooi. Ik zag je vorige op het challengeblog en die zijn vooral heel vrolijk! Grappig dat washi tape steeds terugkomt. Ik vind het ook leuk, maar vergeet het dan weer te gebruiken. Wie weet nu met de challenge dat het lukt..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, zeker heel leuk, gave kaartjes maakte je ermee. Ook die hieronder zijn top! Tapejes heb ik nauwelijks, maar dit kan natuurlijk ook prima met papier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuke toegift! Dit tapeje is ook zo leuk met die vlindertjes. Doodlebug? Als ik nu heel hard blijf applaudisseren krijgen we dan nog een toegift???

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, washi tape is zó gemakkelijk en leuk! Gauw resultaat! En volgens mij van Sostrène Grene...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die hello is prachtig. Heel mooi gecombineerd met de tape deze keer!

  BeantwoordenVerwijderen