vrijdag 8 december 2017

Gelukkige verjaardag


Gisteren was Willy jarig. En verjaardagspost krijgen is zo gezellig! Ik ben al helemaal in 'Wintermood', het is koud en het gaat sneeuwen. Tijd voor sneeuw, ijs en ijsberen dus!
Ergens op Pinterest heb ik zoiets gezien, een achergrond maken met een hele dikke kwast en water, en daar kleuren in 'drijven'. Dat mengt prachtig. De ijsschots is ge-embost met goud poeder, lastig om op de foto te krijgen.

Bijna weekend, veel zin in! Geniet ervan jullie!


12 opmerkingen:

  1. Mooi zo. Lekker wat kliederen.
    Ik ben ook zo blij dat het weekend er is en er wat mensen thuis zijn. Zo kom ik ook nog eens buiten ondanks het slechte weer. Het zijn hier pittige drie dagen geweest met nachten van weinig slaap. Maar vandaag na een lange ochtend dut is hij eindelijk weer aan het spelen, vraagt hij eindelijk om iets te eten ( alleen pap kan, want zijn mond staat vol blaasjes ). We zijn er nog niet, maar zitten wel eindelijk op een keerpunt. Tjonge wat was me dat weer een week! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterend kaart Mariken, en wat heerlijk die winterse tafreeltjes...zou er hier ook nog wat sneeuw vallen (en ook nog blijven liggen) aan de kust is het of zo weg...of alles ligt op een grote hoop gewaaid...
    Ik heb nu ook zo,n zin om heerlijke winter kaartjes te maken...

    fijn weekend liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig kaartje Mariken.....leuk hoe je de achtergrond hebt gemaakt!
    Groetjes en een fijn weekend,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zal ze zeker gaaf vinden! Na een ziek weekje voel ik me weer wat beter en is het heerlijk nog even lekker uit te zieken. Geniet van je weekend, verdiend!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hartstikke leuk, die achtergrond!! Pinterest is zo’n leuke bron van inspiratie soms. Neem er te weinig tijd voor om ideetjes op te doen. Maar daar heb ik jou dan voor, want dit is leuk ;-) Veel plezier morgen, wordt vast een heerlijke dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi 'geklieder' op je winterse kaart...lieve ijsbeer!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wouw wat gaaf vind ik dit!!!!! Lekker artsy en toch strak, precies waar ik van houd. Morgen gezellig workshoppen bij Doe@ding, zin in!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dikke kwast en water. En verf neem ik aan. Blauwe. Mooi effect zeg! Gaaf kaartje voor de jarige Willy. Gedicht klaar, knutselspullen gepakt, portemonnee gevuld... je kunt me komen halen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel mooi winters kaartje Mariken, zo een prachtige blauwe achtergrond en samen met dat schattige ijsbeertje een TOP kaartje... waar Willy vast heel blij mee zal zijn...

    groetjes en een fijn weekend
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel gaaf kaartje, tof die achtergrond!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig, dit winterse kaartje. Je achtergrond is echt heel mooi.
    Groetjes, Nele

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een geweldig leuk en lieve verrassing was dat zeg! En nog mooier om dit prachtige kaartje in het echt te bewonderen, nogmaals dank Mariken!!

    BeantwoordenVerwijderen