donderdag 28 december 2017

Kerstpost, bijna laatste!!

Goeiemorgen!

Och, ik heb er nog een paar...jammer om niet even te showen. En dan ben ik echt ver door mijn kerstpost heen...

Gisteren heb ik een heerlijke dag gehad. Best heel spannend om iemand te gaan ontmoeten die je nog nooit ‘live’ gezien hebt. Maar het was ontzettend gezellig om Stella te zien en te spreken. Genoeg om over te kletsen en het voelde heel vertrouwd. Ellen en Lot waren er ook, eerst koffie gedronken, en daarna geluncht. Daarna zijn we (min Lot) aan het kleuren geslagen, en dat gaat prima, kletsen en kleuren. Tja, en dan vliegt de middag snel voorbij.
Zeker weten dat we elkaar vaker gaan zien, Ellen en ik gaan in het voorjaar een keer richting Stella. In Groningen ben ik nog nooit geweest, en dat stond zeker nog op mijn wish-list. Ik verheug me er al op, zo gezellig om leuke plannen te maken voor het nieuwe jaar!

Nu ga ik even een paar minder toffe activiteiten doen, brrrr, de diepvries ontdooien en schoonmaken. Ik wacht altijd op wat kou, zodat ik alles buiten kan zetten. Na overmorgen wordt het weer warmer dus.....daar gaat ie dan...
13 opmerkingen:

 1. Schitterende kerstkaarten met deze coat-stempels!
  Tof als blogcontacten zo'n fijne echte ontmoetingen worden!
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig leuke kaartjes ! Fijn dat je zo'n leuke dag had gisteren, dan kan je nog even nagenieten terwijl je je vandaag op de diepvries stort ! Succes !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke reeks, mooi weer! Leuk zo'n ontmoeting, gezellig.
  Succes met je vriezer, wij duiken de sneeuw in vandaag....
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kerstpost weer! Die Catjes doen het goed op de kerstkaartjes :-) Fijn dat het zo gezellig was met Stella en Ellen, ik heb Stella op de Art Specially getroffen vorig jaar dus ik wist al hoe leuk ze is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi deze kerstkaartjes mariken...zo gaaf die stempeltjes
  En fijn dat jullie gisteren een gezellige dag hebben gehad met Ellen en Stella.ik ben benieuwd naar het kleurresultaat
  Succes met de diepvies schoon te maken, dat wordt koude handjes...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jouw kaartjes met humor blijven leuk. Maak niet uit hoeveel je er laat zien. Het leuek van blogland is dat al deze mensen één doel hebben....knutselen. Ook op beurzen heb je contact met personen die je nog nooit gezien heb en toch gelijk een praatje heb. Vooral gezellig als er contacten door ontstaan. Muts op, sjaal om, handschoenen en daaroverheen plastic handschoenen....succes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je weer een leuke serie gemaakt!
  Leuke voornemens heb je al...groot gelijk.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Enige reeks en volgens mij zie ik er zelfs een bekende tussen ;-) Was echt gezellig gisteren. Volop gekletst en ook nog tijd om te kleuren, wat wil een mens nog meer?! Nou, in het voorjaar een keer naar Groningen :-) Gaan we doen, ik ben gek op zulke voornemens voor het nieuwe jaar. Gelukt met de vriezer? Pump ze vanavond, wij hebben net twee uur gewandeld. Lekker buiten, heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie toegift! En wat leuk zeg dat je Stella hebt ontmoet, leuke vrouw! Ze heeft bij mij geworkshopt :) Leuk dat jullie naar Groningen komen in het voorjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige serie Mariken.
  Fijn dat jullie knutseldag zo gezellig was.....had je anders verwacht dan....haha!
  De diepvries zal ondertussen wel lekker schoon zijn....een heerlijk gevoel!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een leuke kaartjes heb je gemaakt,
  tja zo af en toe moet er toch ook schoongemaakt worden....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Altijd gezellig blogdates!! Leuke kaartjes, jij hebt er veel gemaakt zeg wauw!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heb je de vriezer en de body pump overleefd? Ja ik schreef het al; ee gouden randje. Echt een top dag! IK was ook nerveus hoor; achteraf nergens voor nodig:) Je kaartjes met de COA stempels vind ik altijd weer super; wat dat betreft kunnen zij zich geen betere ambassadeur wensen; ze zijn zó mooi! IK ga de hertenkaartjes afmaken; die set van MFT moet ik hebben. Ik ben er een beetje verliefd op:) Fijne avond! XX

  BeantwoordenVerwijderen