donderdag 21 december 2017

There's no place like home...


Hebben jullie dat ook? Als je denkt klaar te zijn met het maken van je kerstkaarten, je toch nog bedenkt, nog één vergeten, en nog één...En dan heb je toch weer een reeks nodig.
Gelukkig had ik de cardkit van Studio 92 nog bijna niet gebruikt, ideaal dus! Met de uitgestanste vormen kun je snel een paar leuke kaartjes maken. En de niet standaard kleuren vind ik tof. Lekker fris en vrolijk! Foto’s maken is lastig, de kleuren zijn in het echt mooier. Het donkerblauw lijkt hier wel zwart...

Nog één dag lesgeven, en vrijdag is het kerstgebeuren op school. Helaas kan ik er niet bij zijn, Hans en ik hebben een afspraak bij de cardioloog in het Erasmus. Voor mijn mentorklas heb ik wel een tractatie gemaakt, die mijn collega aan hen zal geven. En afgelopen mentorles hebben we het jaar 2017 waardig afgesloten, met kerstkransjes en een weerwolvenspel...was leuk!
Dus morgen: Happy Holidays!!14 opmerkingen:

 1. Toffe kaartjes, mooie kleurtjes! Tot straks en succes morgen...
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kerstkaartenreeks.
  Het beste bij de cardioloog morgen
  En fijne feestdagen
  Nancy DT52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze zijn weer anders dan de kerstkaartjes die je eerder liet zien. Het heeft ook een beetje weg van PTI. Maar ook deze zijn weer erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaartjes, handig zo.n kit, kun je even wat snelle kaartjes maken, wilde hem ook nog bestellen, maar was al uitverkocht een tijdje terug.
  Succes morgen bij de cardioloog, en hele fijne kerstdagen toegewenst met allen die je lief zijn....liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn hartstikke leuk! Mooi gecombineerd met het ruitjespapier. Ik heb ‘jouw’ kit inmiddels ook gebruikt. Je ziet de kaartjes binnenkort wel voorbij komen. Succes bij de cardioloog en tot zaterdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel herkenbaar dat je steeds nog wat kerstkaartjes nodig hebt. Handig zo'n kit om deze mooie kaartjes te maken. Je rendierkaartjes zijn heel schattig en eentje heeft er in elk geval z'n nieuwe eigenaar gevonden, dank je wel. Voor morgen succes bij de cardioloog. En daarna fijne feestdagen.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke reeks, die ruitjes erbij vind ik super staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zag ze al op Instagram en vind ze prachtig deze kaartjes!! Ik heb de set met de huisjes ook en heb je fotootje bewaard voor volgend jaar ter inspiratie. Misschien ga ik hem wel na maken als dat mag van je. Succes bij de cardioloog morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wow wat een mooie serie!!
  heel herkenbaar dat je op het laatst toch nog weer aan de gang mag om kerstkaartjes erbij te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Weer een gave serie heb je gemaakt. Heel tof. Ik herken wel de Mariken stijl erin.
  Heel veel succes en sterkte morgen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige serie kaartjes Mariken.
  Sterkte morgen,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen