maandag 25 december 2017

Christmas blessings..


En nu is het echt Kerstmis! Met deze kaartjes wens ik jullie een mooie kerst met allen die je lief zijn, om je heen!

Gisteren heb ik al aardig wat in de keuken kunnen doen voor tweede kerstdag. Menu’tjes zijn af, dat is al járen een traditie. Vandaag ook nog wel even achter het aanrecht doorbrengen, maar zolang ik het op mijn gemakje kan doen, is het prima. Vanavond gezellig uit eten met Hans, dat is heerlijk. Niet nadenken over wat we eten, geen boodschappen, dat is pas echt fijn...

Geniet van jullie eerste kerstdag, en...let it snow, dat wordt ‘m niet dit jaar...10 opmerkingen:

 1. Jij ook een hele fijne kerst toegewenst! Slim om vandaag lekker uit eten te gaan. Wij hebben vandaag een rustig dagje en dan krijgen we morgen visite. Ik kan alles op mijn gemakje voorbereiden. Alhoewel... het meeste zal mijn man doen. Hij heeft wat meer talenten op dat vlak;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. helemaal leuk, bij ons is het vandaag naar alle traditie 'restjesdag', geen gedoe, iedereen op z'n gemak...
  We hebben al twee feestjes (verjaardag dochter en kerstavond) achter de rug, nog twee te gaan (nieuwjaar en mijn pa is nog jarig op 3 januari)
  geniet van jullie dagen,
  bedankt voor je kaartje !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaartjes, Mariken.
  Gezellig, vanavond samen uit eten...smakelijk! En voor morgen: veel plezier met z'n allen!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel fijne kerst, Mariken en Hans! Mooie kaartjes heb je gemaakt, leuke kit (zag ik bij Ellen) en toffe kleurtjes!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schattige kaartjes! Ik mag beide kerstdagen werken...heeft ook altijd wel een bepaald sfeertje ;-) Ik wens jullie hele gezellige kerstdagen! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lieve kaartjes. Mooi deze kleurtjes. Wij gaan zo dadelijk BBQen met mijn vader, zussen en hun families. Het weer is inderdaad niet heel mooi maar het wordt toch vast wel gezellig. Fijne dagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi zijn de kaartjes.
  Wij houden het lekker rustig vandaag.
  De meisjes zijn vanmiddag mijn ma en pa gaan bezoeken. Met zijn allen is te druk voor hen en waar de jongens normaal spelen staat nu het ziekenhuisbed. Hij moet nog 1 week rusten, dan platen nemen en zien hoe het verder gaat.
  Fijne avond nog! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk, uit eten met jouw Hans! Ik hoop dat jullie genoten hebben. En morgen veel plezier, gezellige drukte met het hele stel bij elkaar! Je kaartjes zijn weer mooi, dat zou ik bijna vergeten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hihi... nee dat gat niet lukken, je sneewwens.
  Je kaartjes zijn erg leuk, stuk voor stuk.Heerlijk om uit eten te gaan met zijn beidjes. En bij jullie dus morgen ook de hele bubs? Altijd zo gezellig! Alleen heb ik net als vorig jaar de gangen verdeeld...Ben heel benieuwd!
  Groetjes en een heel fijne 2e dag!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit zijn zulke leuke kaartjes! Ik heb net ook al je vorige kerstkaarten nog bekeken. Een hele productie, en zoveel leuks! Fijne feestdagen nog!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen