dinsdag 19 november 2019

Happy birthday


Vandaag is Colien jarig! Haar kaartje en cadeautje hoef ik niet op te sturen, want ik zie haar zo. Ze “boft” op haar verjaardag, het wordt een lange dag want we hebben vandaag ouderavond.
Mijn lijst met gesprekken is ook aardig wat, als mentor van een tweede klas, drie eerste klassen en wiskunde en biologie geven...dan val je in de prijzen. Tussen de lessen en de aanvang zitten ook wat uurtjes, dus collega Marion en ik gaan lekker haken met een kop thee, gezellig toch?
Fijne dag!

9 opmerkingen:

 1. wat leuk heb je dit weer gemaakt ! veel succes met je lange ouderavond,
  grtjs,martin
  als het een troost is, wij vergaderen deze avond :0

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf gedaan! Zal ze erg waarderen. Sterkte met de lange dag, na zoveel gesprekken ben je vast helemaal gaar gekletst...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super Mariken, die Rubber Dance spullen zijn prachtig, moet een feestje zijn om daar mee te werken! Goede ouderavond...zeker een lange zit!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi cadeautje heb je gemaakt, daar is Colien vast blij mee. Voelt ze zich toch een beetje jarig op haar lange werkdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuk kadootje heb je gemaakt, en een hele gave kaart!!
  liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lief om haar ook een kadootje te geven!
  Mooi label/kaart maakte je voor Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooi gemaakt en net als je kaartjes hieronder ! Zo mooi hoe je die MixedMedia techniek toepast! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wowww wat een prachtig setje heb je ervan gemaakt, je kaartje is echt supermooi!! Colien boft maar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen