maandag 18 november 2019

DREAM and ADVENTURE


Vandaag ben ik voor een uitgebreider blogberichtje te vinden op het blog van  Rubberdance Hier zie je alvast mijn tagjes en ik zou het superleuk vinden als je even komt kijken, KLIK hierboven.

Ik heb deze stempels gebruikt:

https://www.rubberdance.de/small-sheets/mix-a-sentiment-2/#cc-m-product-14204763733 

https://www.rubberdance.de/small-sheets/journal-words/#cc-m-product-14204763033

https://www.rubberdance.de/small-sheets/doodle-borders-1/#cc-m-product-14148722833

https://www.rubberdance.de/small-sheets/fave-flowers/#cc-m-product-13964663633

https://www.rubberdance.de/small-sheets/grungy-stuff/#cc-m-product-14004441033

https://www.rubberdance.de/small-sheets/small-grungy-butterflies/#cc-m-product-14073807733

Iedere maand hebben we een toffe kleurenchallenge, te vinden op de
facebookgroup Rubber Dance Stamping Lounge. 


Leuk dat je even hier was, Mariken XX

6 opmerkingen:

 1. Prachtig Mariken! ik ga snel ook de rest bekijken..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi die tekst in de achtergrond. De randjes en de bloemen zijn ook superleuk. En de kleuren natuurlijk. Supermooie tags!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gaaf weer, wat een toffe labelkaartjes!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb al bij Rubberdance gekeken, maar geef hier de reactie: Super! Wat een mooie kleuren kies je toch elke keer bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig weer.
  Elke keer weer kijk ik mijn ogen uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen