donderdag 14 november 2019

For you


Twee kleine mini-kaartjes voor aan een cadeautje. Restjes, ik ben er gek op, kan ze niet weggooien, en vind het leuk om er nog wat van te maken. Mijn eigen uitdaging dus...
De mooie vlinders zijn van Rubber Dance en de achtergrond heb ik gemaakt met een stencil van Pronty Crafts by Jolanda de Ronde.

Vandaag nog een dag werken, en dan begint mijn weekend al. Wat geniet ik van mijn vrije vrijdag, dat blijft zó luxe! Fijne dag!


5 opmerkingen:

 1. Altijd zo genieten bij Mariken en ik wou dat ik dit kon!
  Heb weer heerlijk terug zitten kijken .... prachtig allemaal!!!
  Geniet van je lekkere lange vrije weekend!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige labels ! Geniet van je heerlijk lange weekend !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan me helemaal voorstellen dat je van je vrije vrijdag geniet. Je gaat zo anders het weekend in. Peter heeft dat ook sinds 5 jaar en hij wil niet anders meer eigenlijk.
  Je kleine kaartjes zijn allebei weer super! Ik ben nog steeds aan het oefenen met inkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad zonde om deze mooie restjes niet te gebruiken. Je kleine kaartjes zijn prachtig! Ook leuk als boekenlegger. En lekker hoor vrijdag vrij, ik werk dan altijd maar ben de maandag vrij, ook erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen