vrijdag 15 november 2019

Cas on Friday #168 Use a frame


Hallo, daar ben ik nog een keer. 
Voor mijn Mix & Match post, scroll ff terug.

Vandaag is het tijd voor een nieuwe  Cas on Friday!
De opdracht is: "Use a frame". Mijn frame heb ik gestempeld met een MFT achtergrond. Ik hou van stipjes, het geeft net wat meer accent aan het kader. Verder een lief slakje van Flora&Fauna in het midden.


Wie doet er mee? Leuk!!! Voor inspiratie ben je welkom op ons blog. 
                                                          
Voor straks een goed weekend!


7 opmerkingen:

 1. Leuk kaartje, Mariken! Goed idee om je kader te stempelen. Geeft inderdaad een leuk effect. Vandaag heb je volgens mij je vrije dag: geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig slakje in een mooi kader, leuk!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg.
  Het slakje vind ik zó lief.
  Mooi hoe je het frame heeft gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag hem al op insta, zo superlief dit slakje en het frame past er perfect bij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk! Mooi effect inderdaad met die stippen erop. En ik ga meedoen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen