vrijdag 29 november 2019

Cas on Friday #169 - black, white and one colour


Vandaag is het alweer tijd voor een nieuwe challenge bij  Cas on Friday. De DT’ers mogen om de beurt een opdracht verzinnen en deze is van mij. Zwart-wit en één kleur, ik hou ervan.
Ik ben verslingerd aan schudbollen, ik heb er een heel stel. Jeugdsentiment, denk ik. Voor vandaag dus een bolletje, met de lieve beer van Flora en Fauna. Tevens is dit mijn eerste kerstkaartje, aiii, nog veel te gaan dus.
Nu aan jullie, natuurlijk hopen we op veel enthousiasme. Voor inspiratie ben je welkom op het blog van Cas on Friday.

Morgen ga ik, samen met Larissa, een workshop volgen bij de Scrapheap. Playdate a la Rae Missigman. Werken in m’n journal, gelliplate, stemcils, art marks, verf, ik ben heel benieuwd!
Geniet van je weekend!

6 opmerkingen:

 1. Gaaf kaartje en ook de vorige is super!
  Fijn weekend!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje, super leuk gemaakt! Veel gezelligheid morgen samen met Larissa, geniet van het weekend!

  groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf, deze kaart!!!
  Vind ik altijd erg mooi, zwart wit en 1 kleur.
  Schudbollen zijn zeker leuk, ik kon daar vroeger ook lang naar kijken.
  Weet je dat je ze ook zelf kan maken?
  Zoek maar eens op internet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je eerste kerstkaart beloofd wat Mariken! Ik vind hem echt super leuk!!! De beestjes van Flora en Fauna zijn altijd zo schattig! Veel plezier morgen met Larissa, ben benieuwd wat jullie gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt wel heel tof zo'n workshop! Mooi, je eerste kerstkaartje wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen