woensdag 31 juli 2019

Baby boy


Eergisteren is Arthur, onze kleinzoon, geboren. Alles goed met moeder en kind, dat is heerlijk! Gisteren zijn we gaan kijken, wat een prachtmanneke. Een lief en tevreden kindje, met hele grote handen. Dat wordt klussen later, net als zijn opa...
Een kraampakket heb ik gemaakt, met voor iedere dag een cadeautje. Zo gezellig en feestelijk, en ook om het te maken, is heel tof! Uiteraard ook een eigengemaakte bijtring van oma, die staat nu bij Arthur in zijn bedje.

Fijne dag!




18 opmerkingen:

  1. Nogmaals van harte, Mariken! Wat gezellig zo'n kraampakket, het eerste cadeautje is weer prachtig, gaaf gemaakt.! Ook je kaartje is tof, lekker stoer. Geniet lekker samen als grootouders van jullie kleinzoon...
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met jullie kleinzoon. Wat een rijkdom. Geniet van dat mooie manneke. Je maakte een prachtige kaart en de rammelaar is geweldig. Groetjes Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nogmaals van harte! Erg toffe kaart en schattige bijtring maakte je! Lief ventje is het, de grote handen vielen mij ook op, klussen zit er inderdaad wel in! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ach Mariken....wat fijn dat jullie weer opa en oma geworden zijn van kleinzoon Arthur.....van harte gefeliciteerd!
    Je hebt weer van allerlei leuke dingen gemaakt met een prachtig kaartje erbij.
    Geniet van jullie kleine manneke!
    Vanwege de drukte bij ons ben ik niet of nauwelijks op mijn blog te vinden.....maar ik zag je berichtje toevallig voorbijkomen en moest daar op reageren vond ik.
    Lieve groetjes,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Van harte gefeliciteerd mrt de geboorte van Arthur. (Lekker stoere naam, ik denk meteen aan ridders :).
    Je pakket is prachtig en de mooie kaart en bijtring maken het helemaal af.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oh wat leuk en fijn dat alles goed is. van harte gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Mariken,

    Ah, ook bij jullie een babyboom?
    Geniet van die nieuwe kleinzoon, weer ééntje dat graag gezien gaat worden!
    Hier staat een serie kaartjes en doosjes klaar voor een baby die elk moment kan komen... Ben dan ook al met het volgende project bezig (voor mijn eigen tweede kleinkindje) en er volgen er daarna nog 2...
    Leuk allemaal!
    Jouw kaartjes zijn mooi en de bijtringen zijn super leuk!!

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd, wat een rijkdom!!! Ik vind de kaart geweldig, mooi dat slordige witte randje onderaan. En de bijtring is ook al zo tof, leuk iedere dag en verassing. Dat is genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige kaart en geweldig leuk zeg zo'n kraampakket met voor elke dag een kadootje, de bijtring is zo leuk gedaan ! Ik zag de schattige foto's al langskomen op Insta, geniet er maar van volle teugen van !
    Gefeliciteerd met jullie schattige kleinzoon !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zag jullie prachtige kleinzoon al voorbij komen op Instagram. Een klusser in spe...lol. En je hebt er weer een echt Mariken-pakket voor gemaakt. Gave kaart en een lieve bijtring. Ben benieuwd wat er nog meer in zit. Leuk om iedere dag wat uit te mogen pakken!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  11. supertof gemaakt allemaal ! dikke proficiat !
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Van harte gefeliciteerd Mariken met jullie kleinzoon met de prachtige naam Arthur...superleuk! Heel veel geluk en wijsheid gewenst voor de kleine man! Fijn dat het goed is gegaan!
    Je kaart is super en de ring heel leuk gemaakt! Kraampakjes doen het altijd goed!
    Groet Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Arthur. Fijn dat alles goed is gegaan Mariken. Veel geluk en gezondheid gewenst voor het ventje. Ook deze jongensvariant van de kaart is gaaf. Leuke bijtring heb je gehaakt en kraampakketten zijn zó leuk. Ik vond dat écht een feestje om steeds iets uit te pakken weet ik nog wel.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Van harte gefeliciteerd met je kleinzoon, Mariken! Leuk hoor, een jongen na een aantal meisjes. Nu hopen dat hij niet alleen blijft tussen al die meiden bij jullie, hihi!
    De bijtring heb je weer knap gemaakt. Wel fijn dat je nu vakantie hebt. Hopelijk heb je hierdoor wat extra tijd voor je kleinzoon. Geniet er maar van!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hartelijk gefeliciteerd met jullie kleinzoon, fijn om nu vakantie te hebben, kan je af en toe eens binnenwippen . . .
    leuke kaart en bijtring

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Gefeliciteerd met de mooie Arthur !
    Mooi gepland in de vakantie !
    Mooi pakket zo met bijtring en kaart !

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Proficiat met de kleine Arthur! Ik zag de foto's al op instagram, wat een prachtig jongetje!! Het kaartje is stoer en lief, prachtig! En een kraampakket is natuurlijk elke dag weer een klein feestje. Leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Gefeliciteerd!!
    Een kleinzoon, geweldig toch?!!
    Lekker genieten en vaak op bezoek gaan hoor.
    Je kraampakket ziet er gezellig uit een de kaart, wauw, mooi vind ik die.

    BeantwoordenVerwijderen