woensdag 17 juli 2019

Ladybug

Hallo,

Weer fris en opgeladen terug van onze vakantie op Tenerife! We hebben ontzettend genoten! Heerlijke temperatuur, niet te warm, zon met wat bewolking, windje. Zwemmen, dat ging gelukkig met mijn gebroken teen (net gebeurd voor voordat we weggingen), lezen (Camilla Läckberg, Heks en de nieuwste van Nicci French), en heel veel getekend in mijn mini-sketchbook-je. De rust en de ontspanning doet een mens onwijs veel goed.

Dit kaartje had voor de vakantie aan een collega gegeven, om een fijne tijd te wensen. Op instagram is haar naam amladybug, dus dit vond ik wel een passende!

Hebben jullie ook vakantie? Zo ja, geniet ervan! X


8 opmerkingen:

 1. Een superleuk en vrolijk kaartje en wat fijn dat jullie zo'n heerlijke vakantie hadden ! Ik zag inderdaad heel mooie schetsen en tekeningen van je voorbijkomen op Instagram ! Veel beterschap voor je gebroken teen ! Ik hoop dat het snel en goed geneest want ik weet uit ervaring dat je er erg veel last van kan hebben !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi gelukt dit kaartje...top!
  Ik herken het, bij mij viel het hor uit het raam daags voor vertrek...pijnlijk naar wist niet dat hij gebroken was dus moeilijk lopen! Weken later maar eens baar de dokter en idd...hij werd gelijk ingetapet!
  Fijn dat je hebt genoten van je vakantie!
  Groet Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje heb je gemaakt. Liefheersbeestje, ladybug, allebei mooie woorden.
  & fijn dat jullie zo hebben genoten van de vakantie. Weer mooie herinneringen.
  Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf kaartje met de ladybugs. Heel toepasselijk voor je collega.
  Ik heb van je boekje genoten op Instagram. Zo gaaf als je dat kunt.
  Sterkte met je teen.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom terug! Je komt net op tijd om hier de zomer weer mee te maken. Eergisteren nog een vest aan en gisteravond de houtkachel aan!
  Je kaart is heel leuk en toepasselijk voor amladybug ;-)
  Heerlijk dat je nu nog een tijd vakantie hebt. Ik moet nog even wachten, maar ben natuurlijk ook net geweest... dit weekend ben ik 4 dagen vrij, genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om zo'n kaartje te geven aan iemand die het "zomaar verdiend".
  Persoonlijker kan bijna niet, met die ladybugs erop.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een vrolijkheid op je kaartje.
  Helemaal leuk!!!
  Fijn dat jullie zo hebben genoten van de vakantie. Gelukkig heeft de pijnlijke teen niet al te veel roet in het eten gegooid.
  Op instargam ik ik een aantal van je schetspagina's voorbij zien komen. Ze zijn echt heel mooi, en het is ook een mooie herinnering aan de vakantie.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat jullie vakantie zo lekker was! Gelukkig toch kunnen genieten, zelfs met een gebroken teen. En wat een leuke kaart, met die mega lieveheersbeestjes!

  BeantwoordenVerwijderen