woensdag 24 juli 2019

Magical


Vandaag mag ik mijn maandelijkse tutorial verzorgen voor Pronty Crafts by Jolanda de Ronde. De derde lijn is net uitgekomen, en hij is gaaf. Het leuke is dat de stencils veel details hebben en onderling fijn te combineren zijn. Ook het woordstencil is goed te gebruiken op kaarten, lekker stoer.
Het stappenplan staat op de facebookpagina van Pronty Crafts by Jolanda de Ronde of Pronty Crafts and friends.

Vandaag en morgen, dat wordt rustig aan. Vanochtend heb ik al een flinke wandeling met Guusje gemaakt, dat is nog heerlijk. Dan kunnen we het verder doen met een kort rondje.
Vanavond haal ik Wout en Nyn op, van het station in Breda. Ze komen gezellig naar ons, en morgen kunnen ze lekker in de tuin zitten. Dat is beter dan in een flat in Utrecht...

Hou het hoofd koel! Fijne dag!

11 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaartjes Mariken ! Lekker kleurrijk !
  Succes met de warmte !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Mariken, ziet er gaaf uit zeg, mooi van kleur en je hebt de stencils prachtig verwerkt.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn weer 4 plaatjes. Geniet van de kinders.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijke kleurrijke kaarten heb je met de stencils gemaakt Mariken. Dat is echt laagje over laagje werken, top..
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige serie, genot om naar te kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig, wat een mooie voorbeelden heb je gemaakt! Mooie kleuren combi's.
  En ja, hier in huis ook beter uit te houden dan in een flat. Misschien vluchten Tieme en Nicolette ook nog wel hierheen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt de stencils leuk toegepast! Wat een vrolijke kaartjes! Het is mij eigenlijk te warm, ben blij dat ik overdag lekker in de koelte kan werken.... Dus ik begrijp wel dat je logeetjes uit de stad krijgt, hoop dat het in de tuin een beetje te houden is morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf, ik hou van deze stijl en jij beheerst die goed! Mooie en kleurige serie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige voorbeeldkaartjes! De kleuren en alle patroontjes zijn echt geweldig mooi! Wat kun jij dit toch goed!!
  Onze Nuts was niet voorruit te branden met dat warme weer, ging ze zitten en weigerde ze nog een stap te zetten. Toen maar in de auto naar het vennetje gereden, kon ze nog even lekker zwemmen.

  BeantwoordenVerwijderen