maandag 10 december 2018

Let it snow...en meer


Bij Studio 92 had ik nog een mini-kit besteld. Ook deze is erg leuk, en er rollen zomaar 5 kaartjes uit! Ongemerkt heb ik er nu toch al 35...gaat best ok dus...

Deze week hebben we een verkort rooster, i.p.v. 50 minuten duren de lessen 40 minuten, zodat we eerder klaar zijn en kunnen vergaderen. Ik bof, want mijn klassen zijn allemaal op dinsdag aan de beurt. Dat houdt in dat ik de andere dagen wat vroeger klaar ben. Heerlijk is dat.
Vanavond komt Lot eten. Hans gaat even sporten, Mike heeft een personeelsfeest, dus we eten lekker samen....gezellig!

Nou daar gaat ie dan...ff hieronder mijn kerstkaartjes showen...

5 opmerkingen:

 1. Leuke serie weer, handig zo'n toffe kit!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er weer vrolijk uit! zo leuk om te zien dat je helemaal verslaafd bent aan de scraplings.
  Mijn kerstkaarten zijn gelukkig allemaal al klaar. Handig als je het hele jaar iedere week een kerstkaart maakt.
  Geniet lekker van je korte dagen. Hier de komende 2 weken alleen maar hele lange dagen. Maar daarna 2 weken om uit te rusten.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk, verkort rooster! Bij ons is het nu echt super druk om alles weer af te krijgen voor het eind van het jaar..... dus eerder extra lange dagen ;-) Leuke serie heb je gemaakt, toch wel handig zo’n kit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super, zo'n kit! En het gaat je goed af met de kerstkaarten. Leuk zijn ze. Inderdaad een schattig formaat, die scraplings. Lekker dat je wat eerder thuis bent, deze week. Geniet er maar van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jhee dat doe jij rap! Toch wel heel erg handig zo een kitje, je kaartjes zijn superleuk. Vooral die wantjes met dat touwtje door de mouwen van de trui, zo grappig!

  BeantwoordenVerwijderen