maandag 17 december 2018

Fijne feestdagen, #plezier


Tja, in deze tijd is het niet anders...een overdosis aan kerstpost! Nou moet ik zeggen dat het me nog niet verveeld...zeker deze kaartjes met m’n Cats on Appletreesvrienden blijven leuk om te maken. En ze zijn allemaal anders, dat scheelt.
Gisteren ben ik met Thom uit eten geweest. Dat was zijn cadeau voor mijn verjaardag. Wat is dat gezellig, zo met z’n tweetjes. Lekker bijgekletst en heerlijk gegeten bij de Italiaan. Dat is quality-time!
Nu nog een paar dagen er tegenaan. Donderdag ben ik vrij en vrijdag hebben we kerst op school met aansluitend een lunch.

Dank je wel voor je bezoekje, hartstikke tof. Soms denk ik dat de focus bij veel mensen aan het verschuiven is naar Instagram en facebook. Maar ik moet zeggen dat ik mijn blog nog niet kan opdoeken...ben er echt aan gehecht!
8 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik vind bloggen toch echter. Instagram en fb is gauw gelikt of een hartje gestuurd,hier doe je echt moeite om te reageren. We blijven doorgaan.x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vrolijke serie, echt toffe kaartjes, blijf maar lekker bloggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon blijven bloggen hoor! Instagram heb ik niet en facebook gaat bij mij 2019 niet overleven ben ik bang voor..... En hoe moet ik anders van jouw prachtige creaties blijven genieten??
  Succes met de laatste week voor de vakantie. En daarna lekker genieten van de rust!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze weer leuk! Lekker blijven bloggen, ook al zie ik je creaties op Instagram en soms op FB. Maakt mij niets uit, zo'n overdosis van jouw gave creaties.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig leuke Catjes weer! Ik geniet altijd enorm van je blogberichtjes dus niet stoppen hoor! de berichtjes zijn altijd leuk om te lezen, een beetje als bijkletsen.
  Gezellig met je zoon op stap, dat zijn toch de allerfijnste cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. weer twee super leuke vrolijke kaartjes...
  Gezellig even samen met je zoon op stap...dat is echt genieten!!
  En bloggen, het is een beetje verslavend...en ZOOOO leuk, gezellig al die leuke mensen die even een kletspraatje met elkaar maken, ik geniet ervan en van al het moois wat iedereen weer laat zien.

  liefs Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je Cats kerst kaartjes weer super geslaagd!! Die vervelen nooit :-) Gezellig, zo’n uitje! En heerlijk vooruitzicht zeg, nog even werken en dan vakantie!! Ik weet nog niet of ik vrij ben tussen kerst en oid&nieuw.... hoop het zo!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk, deze kaartjes! En ja, nog even en dan lekker vakantie. Ik heb er ook al zin in!

  BeantwoordenVerwijderen