zondag 30 december 2018

Christmas wishesVolgens mij de één na laatste kerstkaarten...zijn jullie het inmiddels zat? Kan ik me voorstellen hoor!
Gisteren was Antwerpen helemaal leuk! Al die lichtjes, ik hou ervan! De Grote Markt was prachtig! We hebben zelfs nog ergens een tafeltje kunnen scoren om een trappistje mèt (grenadine) te drinken. Dat doe ik niet vaak, maar ooh, wat is dat lekker zeg! Daarna een frietje gegeten en nog een rondje over de kerstmarkt gewandeld. Erg gezellig.
Direct ga ik, samen met Lot sporten. De calorietjes van gisteren ff verbranden...Alhoewel, mosschien moet ik daar wel twee keer voor gaan, aiii!

Fijne zondag!6 opmerkingen:

 1. Leuke serie weer, altijd leuk om ze te zien. En nee.... ik ben ze nog niet zat, hoor! Hier weer een beetje van de schrik bekomen. Morgenochtend met Briep op controle en een afspraak maken wanneer de hechtingen eruit mogen. Ze doet het prima, heeft minder (mentaal) trauma opgelopen als ik ;)
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat léuk!!! Allemaal even enig!
  En dat Antwerpen leuk was geloof ik meteen, ik zie het voor me hoe jij het beschrijft. EN praat me niet van de calorietjes. Met deze dagen is het verschrikkelijk voor mensen met aanleg, hahhaha!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog zo'n vrolijke serie, deze stempeltjes blijven leuk!
  Morgen nog wat nieuwjaarskaartjes versturen en nu even pauze om te bloggen want ik ben mijn kerstspullen aan het scheiden van mijn andere papiertjes.
  Hoef volgend jaar niets te kopen . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee hoor, ik ben je kerstkaartjes nog lang niet zat. Maak ze zelf het hele jaar door. Altijd gezellig om naar Antwerpen te gaan. En praat me niet van die calorietjes.
  Gezellige jaarwisseling!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke serie kaartjes heb je weer gemaakt, we zijn ze nog niet zat hoor! Wij zijn kerstkaartjes nooit zo snel zat. Zo te lezen heb je een gezellige dag gehad gisteren in Antwerpen, leuk hoor! Alvast een gezellige jaarwisseling en een gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen