zondag 16 december 2018

Date in Grootebroek


Hey, goeiemiddag!

Ik zit nog na te genieten...wat hebben we gisteren een gezellige en zeer productieve dag gehad! Ellen en ik zijn al vroeg vertrokken, naar San. Toch wel bijna twee uur rijden, echt en eind. Inge G. en Inge B, waren er inmiddels al. Ontzettende zin in koffie, met appeltaart, dat hebben we eerst gedaan. Bijgekletst en onze verwennerijen uitgewisseld, zo lief en tof allemaal!

's Ochtends had Inge een projectje voorbereid, supergaaf! Een envelop waar een giftcard in kunt steken. Dat zijn van die dankbare en bruikbare cadeautjes.


Daarna zijn week verwend door San met een heerlijk broodje en jus.
Na de lunch hebben we ons op de kerstballen gestort. Ontzettend gaaf om te doen en het resultaat viel niet tegen. Ook hebben we nog een schattig mini-schaaltje gestipt. Er kunnen net twee bonbonnetjes op, hoe leuk!


Zeer voldoen zijn Ellen en ik teruggereden naar huis. Zeker omdat we elkaar niet iedere dag meer zien, hebben we genoeg om bij te kletsen, dan gaat de tijd snel.
En thuis zaten Lot, Mike, Hans en natuurlijk Guusje te wachten. Glaasje wijn gedronken en daarna samen gegeten. Een gezellig einde van deze ontzettende toffe dag! Dank je wel lieve meiden!!


10 opmerkingen:

 1. Dat zijn van die heerlijke dagen met een gouden randje hè Mariken? Jullie giftcard is mooi geworden evenals de gestippelde kerstballen en schaaltje. Ik heb mijn ogen weer goed de kost gegeven ;)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hebben jullie weer genoten als ik dat zo eens lees Mariken.
  Je hebt hele leuke creaties gemaakt....leuk idee die kerstballen!
  Bedankt voor je lief berichtje..
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt zo ongelofelijk gezellig allemaal. Dat zijn echt de fijnste dagen, toch? Erg leuk ook, die vrolijk stipkerstballen!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige, productieve dag is dat weer geweest, Mariken!
  Prachtige creaties zie ik hierboven. Een vraagje: waar heb jij de kerstballen mee gestipt?
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt weer als een heerlijk dagje! De projecten die jullie hebben gedaan zijn weer geweldig leuk!! Supergaaf allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke en gezellige dag is dat geweest! Super zeg! EN met de foto's van Ellen erbij is het een heel leuk verslag! Mooi stipwerk heb je gemaakt. Ik ben ook zo blij met mijn schoteltje...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt gezellig zeg. En o, hoe gaaf kerstballen met stippelwerk! vorig jaar hadden wij er een paar gemaakt met handlettering. Lekker nagenieten! Groeten, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen