donderdag 8 februari 2018

Workshop bij Doe@Ding, Angela


Jippie, meneer Ziggo is geweest en ik ben weer on-line!! Wat een genot is dat!
Ellen, Laris en ik hebben dus onze blogpost over de workshop daardoor iets uit moeten stellen.

Maar goed, hier zijn onze creaties. Eerst laten we zien wat we bij Angela hebben gemaakt. Een klein beetje met een eigen draai, maar dat maakt het ook weer origineel. Heerlijk is dat, kant en klare pakketjes krijgen en gewoon maken wat de juf heeft voorgedaan. Dat is pure ontspanning.
We waren op tijd in de winkel, dus we hebben eerst lekker kunnen kijken en shoppen (hoe kan dat anders ook?). Een tafel vol met hele toffe aanbiedingen van MFT, wow...
Aan tafel zaten we bij Nicole en Jolanda, dus ook dat was heel gezellig, beetje bijkletsen. Door de dames van Doe@Ding zijn we ontzettend verwend met koffie, cake en overheerlijke sandwiches. Top!!


Morgen het vervolg...wat hebben we bij Inge gemaakt?? 


11 opmerkingen:

 1. Toffe workshopkaartjes!
  Ik ga op 17/2 kleuren in Doe@ding...
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd lastig als internet niet werkt maar fijn dat alles het nu weer doet. Jouw kaarten zijn ook erg leuk geworden. Het was weer een top workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig, de Ziggo-meneer heeft zijn werk goed gedaan! Jij weer internet en dus ook weer nieuwe berichten. Was leuk hè, zaterdag! We hebben gave dingen gemaakt (grappig dat blauwe hartje), maar het allerbelangrijkst vind ik nog wel dat het zo gezellig is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kaartjes zijn dit Mariken, Ik heb ze zojuist bij Larissa bewondert ...leuk zo een workshop bij Doe@ding....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleuren en een hele leuke kaart. Gelukkig dat internet het weer doet, die kunnen we niet meer missen hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lang leve meneertje-Ziggo en de Ziggies voor het inkleuren. Ik had er al rekening mee gehouden dat jullie dinsdag en woensdag zouden posten. Liep dus even anders... gelukkig zijn de problemen opgelost, want waar zouden we zijn zonder onze fijne blogcontacten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Applaus voor meneer Ziggo. Daar ben je eindelijk weer.
  Je hebt de kaartjes heel leuk eigen gemaakt. Superleuk!
  & wat was het gezellig. Kijk nu al uit naar de volgende knutseldate’s.
  Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ontzettend leuke kaartjes laat je weer zien! Dat was vast heel erg genieten bij de workshops en de mooie aanbiedingen van MFT! En zo leuk om andere blogvriendinnen te ontmoeten!
  En je bent weer online! Verademing zeker!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toffe creaties, gave kleurtjes ook!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De tijd dat wij de postduif sturen is voorbij en nu kunnen wij echt niet meer zonder internet. Anders missen wij allemaal leuke verhalen en zien wij geen leuke kaartjes, dat zou zonde zijn. Wat een leuke dag is dat geweest bij Doe@Ding. Projectjes zijn geweldig. wij zeggen altijd....van zo`n dagje knap je helemaal op :)

  BeantwoordenVerwijderen