dinsdag 6 februari 2018

Even een berichtje...


Lot vroeg me om een kaartje te maken voor de mensen vanwie ze hun pup Moosje hebben gehaald. Hele lieve mensen, die met hart en ziel voor de kleintjes gezorgd hebben, totdat ze 9 weken waren en naar hun nieuwe baasjes mochten verhuizen. Binnen in het kaartje heeft ze een foto van Moos geplakt, en een berichtje over hoe ze het stelt. Inmiddels is de post bij hen aangekomen, en wat vonden ze het leuk!

Gisteren was ons internet weer uitgevallen, voor de zoveelste keer. Hans heeft ervoor gezorgd dat ik een beetje vooruit kan, wat ben je dan onthand. De kaartjes die ik paraat had staan op mijn computer kan ik plaatsen, maar even geen nieuwe. Morgen komt de Ziggomeneer om hopelijk alles te fixen...

Fijne dag!

11 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk kaartje en zo'n tof idee ! Ik kan me best voorstellen dat ze er erg blij mee waren en ook wel verrast ! Ik duim dat de Ziggomeneer snel alles fixt, best vervelend als de dingen niet naar behoren werken !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief en leuk kaartje voor het geboortehuis van Moosje!
  Geen internet is echt balen, je kunt toch niet meer zonder, toch?! Hopelijk is de storing snel opgelost.
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig kaartje!
  Zonder internet kunnen we niet meer. Gisteren deed internet het ook bij ons even niet (KPN) en ook Joop was gelukkig handig.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kaartje voor de "opvoeders" van Moos !
  Internet .......balen als het niet werkt !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi ik ken haast je hele familie door je blog. Wat een leuke stempel heb je weer gebruikt voor de familie van Moosje, gave kaart!! En wat zijn wij zonder onze PC hé, ik herken het, je kunt het niet meer missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk en lief en attent. Ik snap dat dat erg gewaardeerd wordt. Je kaart is ook zo toepasselijk en ook nog grappig! Fijne dag en hopelijk fikst de Ziggo meneer het snel. Je kunt je bijna buitengesloten voelen, zonder internet.
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De ziggomeneer.... helaas ook al een paar keer ervaring mee gehad de laatste tijd. Een breuk in de kabel en dat was niet zomaar verholpen.... hopelijk is het bij jullie sneller opgelost (hier vijf weken geduurd voor het helemaal opgelost was). Je kaartje is echt super leuk voor dit doel, daar passen die stempeltjes echt geweldig bij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaaaahw... Wat een leukerd!!!!
  Dit kaartje zal zeker en vast worden gewaardeerd door de eerste verzorgers van Moosje. Het is altijd wel leuk om te lezen hoe met hun kroost gaat.
  Hopelijk kan de ziggo-man jullie helpen

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit blijven echt leuke stempels! Wat irritant dat je internet problemen hebt. Ik hoop dat het snel opgelost wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldige stapel hondjes heb je gestempeld ha ha. Superleuk!! Wat zal het leuk zijn voor de verzorgers om terug te horen hoe het met de pup gaat en dan ook nog met zo een grappig COA-kaartje!! Balen als je computer niet doet wat je wil.. ik had het vorige week. Lang leve de Ziggo-man!

  BeantwoordenVerwijderen