donderdag 1 februari 2018

Oh happy day!

Hoi!!

Dit kaartje heb ik gewoon gemaakt voor de fun, beetje kleuren en wat met stencils rommelen, spettertjes erbij, ik vind het leuk om te doen.
Het olifantje is van Mama Elephant, en oooh, ik vind ’m zo tof. Als ik zelf een kaartje met zo’n dergelijk beestje krijg, dan ben ik daar helemaal blij mee! Maar...wat vinden jullie? Is zo’n kaart tè kinderachtig of niet? Ik vraag het mezelf vaak af, ik weet het niet...Dus, graag je mening hierover!

Morgen ben ik, en de rest van het DT er met een nieuwe challenge bij Craftliners.
En...zaterdag gaan Ellen, Larissa en ik workshoppen bij Doe@Ding, van Inge en Angela. Wat een gezellig vooruitzicht...zin in!

Wat een hoop reacties gisteren! Zo gezellig, dank je wel! Ik geniet ervan!


21 opmerkingen:

 1. Ik hou er van, deze kaartjes! En ik vraag het mij ook weleens af. Ik denk dat het eraan ligt hoe conservatief je bent;) En als jij dit soort kaartjes leuk vindt: gewoon maken en versturen. Een gegeven paard....
  Veel plezier zaterdag bij doe@ding. Staat op mijn wishlist om ook nog eens te doen. Nu niet handig met kleintjes thuis, maar in de toekomst ga ik dat vast eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee joh, je deze stempels zijn juist leuk en niet kinderachtig. Het is door de tekst ook een kaartje met een knipoog en zo lekker gerommeld met de achtergrond. Ik ga vandaag ook maar eens wat meer met inkt doen ;) Dat klinkt héél gezellig naar Doe@Ding. Vast veel voorpret en werkse vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk kaartje , wij houden er ook van hoor, niks kinderachtig SCHATTIG!!
  Fijne dag, en voor zaterdag alvast heel veel plezier de voorpret is ook al leuk!!
  Fijne dag Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die kaartjes gewoon té lief en niks niet kinderachtig. Gewoon een beetje de persoon aankijken aan wie je hem stuurt. Mooi gerommelde achtergrond en leuk kleurwerk van het lieve stempeltje.
  Veel plezier zaterdag!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik loop heel erg achter met blogbezoekjes. je kaartjes zijn erg mooi !!!. vooral die zilver met blauw. ik vind de tekst super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Mariken, ik kijk momenteel elke dag op je blog en je hebt me geïnspireerd om ook dat soort stempels eens te kopen.Zoals je weet was ik alleen van SU, maar door mee te doen met een paar challenges kom ik nu op andere gedachten. Ik zou heel blij zijn als ik zo'n kaartje kreeg, kennelijk voelde je jezelf ook erg happy met het maken van dit kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toffe achtergrond en een lief olifantje! Ik vind je kaart erg leuk. Soms vraag ik me ook wel af of die diertjes-kaarten niet te kinderachtig zijn, maar ik vind dat het toch wel kan hoor! Ze zijn gewoon schattig. Wel stuur ik ze niet zo snel op naar personen waarvan ik weet dat ze meer van stoer houden bijvoorbeeld... Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gewoon te schattig! Ik word heel happy als ik zo'n kaartje krijg, maar dat weet je he ;-)

  Veel plezier zaterdag! Zo jammer dat ik moet werken....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig is dit 'happy'kaartje Mariken.zooooo een schattig en mooi ingekleurd olifantje erop...Ik vind ze geweldig leuk...
  veel plezier op de workshop bij Doe@ding...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk kaartje, mooie achtergrond en tof die beestjes! Nu maar hopen voor de olifant dat het vogeltje geen scherpe nageltjes heeft, hihi. En niks kinderachtig, schattig juist. Maar soms is stoer of met (stans) vormen meer voor volwassenen bestemd... Mij kun je wel blij maken met zo'n kaartje ;)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Enig zijn ze, jouw kaartjes! Dit olifantje is ook weer een liefie! Lekker maken, er is beslist een 'markt' voor. Kijk maar eens bij alle reacties. Iedereen wil wel zo'n kaartje van jou. Dat wordt veel post versturen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wat een schatje is dit zeg ! Ik vind die lieverdjes niet kinderachtig hoor, ik word er ook altijd blij van !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ha Mariken,
  zo'n enig en lief kaartje! Ik kan me wel indenken dat je vraat of het niet te kinderachtig is. Dat heb ik regelmatig. Volgens mij kun je mede hobbyisten zo'n kaart prima sturen en sommige anderen ook. Maar niet iedereen, denk ik. Ik kijk altijd naar wie ik welk kaartje stuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk zo een beetje aanrommelen (doe ik zelf de laatste tijd veel te weinig) Ik hou wel van jou 'cuties' ze zijn altijd even stijlvol en een perfect in balans, ik vind ze beslist niet kinderachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. schattig, zo'n lief kaartje!
  ik hou van je kaartjes! Maar voor sommigen zijn stempelkaartjes met cuties inderdaad wat kinderachtig... zegt meer over die mensen dan over de cute kaartjes he!
  veel plezier zaterdag in Doe@ding! Ik ga binnen 2 weken kleuren met potloden...
  groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hey Mariken,

  Ooohh! Wat is die lief!!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind dit soort kaartjes geweldig om te krijgen en te versturen. Ik ken ook mensen die het niets vinden, die krijgen dan wat anders ;-) Deze set wilde ik pas geleden bestellen maar was al uitverkocht. De tekstjes heb ik wel kunnen bestellen, nog niet gebruikt..... ik vind de olifantjes echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik denk dat wij kaartenmaaksters allemaal vallen voor die schattige stempeltjes. Ik weet niet wat andere er van denken. Maar als we onderling opsturen. Geniet de maker en de ontvanger.
  Deze is weer heeeeel lief! X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een snoepie dit Olifantje!! Prachtkaartje! Ik herken je dilemma wel hoor, ik stuur ook geen cuties naar iedereen. Maar ja, je stuurt het altijd met de beste bedoelingen en dat wordt vast gewaardeerd toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dit is wel zo schattig. Prachtige kaart. Helemaal niet kinderachtig, maar wij vrouwen houden van schattig toch! Plus de manier van afwerken naast het beestje is wel heel volwassen. Ik zeg versturen!

  BeantwoordenVerwijderen