zaterdag 17 februari 2018

Heel veel geluk samen!


Hallo,

Na een paar drukke dagen, bruiloft en verjaardag van Lot, heb ik even tijd om mijn projectje voor het net-getrouwde echtpaar te laten zien. Hans en ik hebben zoiets ook bij ons huwelijk gekregen en we vonden dat zó ontzettend leuk. Dus inmiddels is dit ons favoriete cadeau...

Voor degene die niet weten hoe dit werkt...men neme een houten kistje met 2 lekkere flessen wijn. En heel veel kleine kaartjes voor de gasten, die dan een wens, herinnering etc. op het kaartje schrijven. Dan gaan alle kaartjes in het kistje en dit wordt dichtgespijkerd. Precies 1 jaar later mag het bruidspaar het kistje openen en onder het genot van een (of meerdere) glas wijn de post lezen en hun trouwdag nog een beetje herbeleven. Wij moesten 5 jaar wachten, maar dat zullen we hen niet aandoen...

Op bovenstaand kaartje staan onze gelukwensen, èn de regels...


Het was een hele aparte ceremonie. Het huwelijk werd voltrokken op de zolder van een kaasboerderij, door de schoonzus van de bruidegom, die ambtenaar van de burgerlijke stand is.En wat extra emotioneel is, is dat zij haar man (de broer van de bruidegom) heeft verloren. Hij is toen verongelukt bij het duikongeluk in de Grevelingen. Echt zo dapper en mooi dat zij nu dit stel getrouwd heeft.

Daarna hebben we genoten van een gezellige, ontspannen middag, met een lekker glaasje wijn...en natuurlijk kaas!

Fijn weekend, geniet van het mooie weer!!

12 opmerkingen:

 1. Wat een mooi project! Heel tof en knap verzorgd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi verhaal over deze aparte bruiloft. En wat een gaaf idee, al die kaartjes die in de kist gaan om later te lezen en de bruiloft te herbeleven. Het zal wel een flink werk geweest zijn om zoiets moois te maken.
  Fijn weekend.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi en bijzonder cadeau! Erg mooi gemaakt.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee inderdaad. En prachtige kaartjes zeg.... Een jaar wachten lijkt me al lang, laat staan vijf jaar ;-) Fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je dat weer onwijs mooi gemaakt voor het bruidspaar.
  Daar gaat best wat werk in zitten, maar het is zo lief van je om dit te doen. Herinneringen voor het leven. Heel mooi!
  Fijn weekend! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ja, ik herinner me dat. Wat een dappere vrouw zeg! En je hebt een prachtig huwelijksgeschenk gemaakt. Zo gaaf! Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat bijzonder en wat mooi om mee te maken. Jouw kaartjes zijn super. Miranda en Peter kregen een doos met kaartjes voor het hele jaar op datum. Iedere week mochten zij een kaart er uit halen die door de gasten waren gemaakt/gekocht. iedere week weer een feestje. Geniet van het zonnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is inderdaad een heel leuk cadeau! Erg mooi gemaakt zeg, helemaal in het liefdes thema. Vast heel leuk om te krijgen :D En dan moet je nog een jaar wachten met openen... ;)

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super idee en heel mooi uitgewerkt. Prachtige kaartjes en ook het kistje is heel mooi versierd. Ik blijf kijken. Een ideetje om te onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldig huwelijkscadeau heb je gemaakt. Het klinkt alsof een een hele mooie en bijzondere dag is geweest. Daar zal het bruidspaar over een jaar onder het genot van dit kistje vast met heel veel plezier aan terugdenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk cadeau! Daar waren ze vast blij mee. Je hebt het erg mooi gemaakt, met al die hartjes en gelukwensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, ja! Nu je het zegt, ik ken het wel, maar was het ook weer vergeten. Jammer eigenlijk, want vorig jaar trouwde mijn lieve nicht, ... had ik jouw inspiratie toen maar gehad (-;
  Maar nu heb ik je idee gepint en ga het vast eens gebruiken. Wellicht voor het 40-jarig huwelijksfeest van mijn zus. Vind je dat goed?

  Mooie kaarten trouwens, leuk ziet het er uit.
  En gefeliciteerd met het huwelijk van Lot en haar man. Een emotionele dag, zo te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen