vrijdag 9 februari 2018

Cas on Friday, #126, 'Dies'


Voor de tweede keer ben ik er met een blogpost, met de nieuwe challenge van Cas on Friday de opdracht is: gebruik ‘dies’. Leuk hè?! 
Ik heb mijn eigen designpapier gemaakt. Eerst wit aquarelpapier gesponst met Distressoxide, in twee kleuren. Toen heb ik willekeurig kleine rondjes uitgestanst, en bij de andere kleur eringelegd. Vervolgens zijn de woorden ( stans van Winnie&Walter) gestanst, en ook die zijn weer ingelegd in het witte cardstock. En...één sequin (Stella, zit ie goed daar, hihi?).

Eén van mijn kaartjes is voor mijn lieve Hans, die vandaag jarig is. Vanavond gaan we samen uit eten. Hij had geen wensen...een cadeautje is moeilijk vinden voor hem. Maar eten doet hij graag! En morgen komen kids&co (= aanhang) en kleinkindjes. Ik ga een buffet-achtig iets maken, want met kinderen tafelen is niet te doen...Lekker een grote pan soep, stokbrood, quiche, Indisch gehaktbrood, salade...ook allemaal prima!

Tot slot, terug naar de challenge, doe je gezellig mee??
Kijk even op ons blog, daar kun je inspiratie vinden bij mijn DT-maatjes!

Alvast voor straks, een fijn weekend, zo begint in het zuiden de Carnavalsvakantie...joehoe!!17 opmerkingen:

 1. Wauw er zit toch meer achter zo'n "CAS-kaart" dan je in de eerste instantie denkt Mariken. Eerst helemaal het dessinpapier kleuren, stansen, inleggen en dan nog woorden stansen en inleggen..knap. Het geheel oogt lekker fris en erg mooi.
  Gefeliciteerd met je man en zo te lezen gaat het allemaal heel gezellig worden. Veel plezier...Alaaf.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Dat eigengemaakt papier komt zo mooi tot zijn recht. Jij gaat lekkere dingen maken en een buffet is een superidee.
  Hier ook zo vakantie dwz een gezellig drukke week, dus vandaag maak ik er een metime dagje van. Het huishouden blijft liggen, net terug van de kapper ( zalig fris gevoel ). Zo meteen wat frutselen met een muziekje en een theetje erbij ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Hans. Ik wens je een hele gezellige dag en avond. Dat buffetje klinkt me goed in de oren, ik krijg bezoek en maak net zoiets hahaha. En wat een originele en prachtige kaart heb je weer gemaakt. Ik lift je kaart en neem de techniek over hoor als je het niet erg vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf zijn deze! Leuke challenge ook met ‘dies’. Ik ben dan wel geen Stella, maar volgens mij zit die sequin daar prima ;-) Geniet van jullie etentje vanavond en morgen heel veel plezier met alle kids, co’s en mini-mensjes. En natuurlijk langs deze weg ook nog gefeliciteerd met jouw lieve Hans xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kaarten zijn erg leuk geworden. Het groen en blauw gaan ook mooi samen, vind ik. Veel plezier vanavond en geniet van je vakantie. Hopelijk veel tijd voor nieuwe creaties !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is deze kaart enig. Gefeliciteerd met Hans. Veel plezier met het eten en morgen met de Kids&Co ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat aan de jarige! Dat verjaardagsbuffet klinkt lekker!
  Mooie kaarten met deze inlegtechniek!
  Geniet van je vakantie!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaarten Mariken ! Gefeliciteerd met Hans ! Geniet er maar lekker van ! Fijn feestweekend !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met de verjaardag van Hans. Lekker uit eten is ook geen straf. Je hebt een mooie kaart voor hem gemaakt.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kaart Mariken ;o)
  Gefeliciteerd met Hans zijn verjaardag ..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Proficiat! Dat worden 2 gezellige dagen. Mooie kaarten zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met Hans!! Hij krijgt een mooi kaartje van jou, leuk gedaan met die twee verschillende kleuren. Slim om het eten in buffervorm te doen, het is voor kindjes wel zo gezellig en het klinkt allemaal heerlijk. Veel plezier vanavond en morgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Proficiat met Hans! Je had natuurlijk een hengel voor hem moeten kopen. Kan hij vissen met Alex als wij bij Doe@ding zitten ha ha. Je kaartjes zijn prachtig, Klinkt als een heel gepuzzel... it's all in the details ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd voor Hans! Fijn dat hij zijn verjaardag zo kan vieren. Heerlijk uit eten en dan ook nog de kinderen het weekend! Gezellig en buffetje, doe ik ook vaak, al zijn er geen (eigen) kleinkinderen. Mijn nichtjes en neef vinden het ook altijd erg leuk!
  Je kaartjes zijn super. Ik dacht eerst even dat ik Ellen had aangeklikt!
  Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Love these colors...so bright and vibrant!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Your two cards are so eye catching and so fabulously CAS....Love them x

  BeantwoordenVerwijderen