vrijdag 31 maart 2017

Spring Scrap Swap 3, #1



Hey, goeiemorgen!!

Het is lente, joepie, en het is tijd voor de Spring Scrap Swap. Het derde jaar inmiddels al...Ellen is gestart met dit leuke idee in de zomer, bijna 4 jaar geleden. We zijn, buiten dat we vriendinnen zijn, al jaren collega's in leerjaar 1 en 2 van de gemengde leerweg. En aan het einde van zo'n schooljaar verzinnen we iets gezelligs voor elkaar, zo is onze swap dus ontstaan, dankzij Ellen, en is gebleven...

Nu was het mijn beurt weer...toffe spullen bij elkaar zoeken, daar kan ik eindeloos mee bezig zijn, heerlijk. Cactussen zijn "hip" op dit moment. Ik heb dus een beetje een stekelig pakketje gemaakt, zie hieronder. Niets persoonlijks hoor!

De opdracht die erbij hoort is: iedere keer een stempel gebruiken van de stempelset 'Be Strong' van Altenew, en voor deze keer vellum erbij gebruiken.

Mijn vellum heb ik gebruikt over de hele achtergrond. Zo wordt de achtergrond (gemaakt met stencil en Distress oxide) wat zachter. Dit idee heb ik gezien op het blog van Els Brigé.

Nu naar Ellen, ben zo benieuwd wat ze gemaakt heeft. Kijk je even mee??
Morgen gaan we (Ellen, Larissa en ik) naar Elke, een workshop volgen. Daarna bij de buuf een overheerlijk broodje eten. Lekker ff eruit.

Alvast een fijn weekend, en tot blogs!!




18 opmerkingen:

  1. Ben helemaal blij met jouw stekelige pakket! Je hebt me echt onwijs verwend! Vellum voor de achtergrond, das ook een idee zeg! Staat mooi. Oxide inktjes gebruikt ;-) Bijzonder hè, dat we al zo lang aan het swappen zijn?! En het blijft ook gewoon zo leuk, zowel het pakket krijgen als er eentje samenstellen. Vandaag ff werken en dan morgen gezellig op pad. Zin in xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je hebt mooie materialen uitgekozen!
    veel plezier morgen bij Elke, het is een superleuke workshop!
    groetjes
    nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eniggg!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel gaaf pakket, ziet er goed uit! En die stempels zijn heel mooi en hip, je kaartje is prachtig met die 'zachte' achtergrond!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is een geweldige traditie, helaas heb ik geen creatieve collega-vriendin ;-) Ik vond jouw eerste kaartje, net als die van Ellen, meteen al geweldig!! De cactussen zijn super leuk. Veel plezier morgen, wordt vast reuze gezellig! Lekker, even wat anders voor jou. Ik heb mezelf net getrakteerd op een kaartje voor de Art Specially, ben benieuwd.....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super gave kaart is dit weer zeg, leuk dat jullie zo elkaar verblijden met een super leuk swappakket!!
    het ontvangen is leuk maar het samenstellen (en de reactie van de ander) is ook heel leuk!!!

    fijne dag liefs Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Superleuk! Mooi pakket heb je samengesteld!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Supergaaf stekelig pakket hihi...swappen is zo leuk! Morgen valt (als het goed gaat) nog n swappakketje op je mat ;-) heel veel plezier morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nou, ik heb werkelijk geenidee dat cactussen hot zijn. Is dat net als de flamingo's vorig jaar? En in de mode en op scrapgebied? Ik zal mijn ogen eens open houden. Gisteren in de stad zag ik wel zebra en tijgerprintje bij miss Etam bijv..
    Maar je kaart is erg leuk! En je hebt Ellen heel erg verwend met zo' n leuk pakket! Haar kart is ook super geworden. Ben nu alweer benieuwd naar de volgende!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk elke keer weer, jullie swap! Ook weer een geweldig pakket dit keer. Je kaart is ook erg leuk! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een gaaf kaartje! Cactussen zijn super-hip en ik vind je achtergrond ook geweldig. Wat is dit een prachtig pakket! Heel vel plezier morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. een top kaart super leuk gedaan. veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk, bij jou ook vellum.
    Mooi is je kaart! Toffe cactussen.
    Wat een uitgebreid pakketje! Plezant!
    En morgen naar Antwerpen. Super gezellig! Ik hou het rustig hier in de buurt. Ilse is een kleine week op vakantie haar Els Brige stempels logeren hier! ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Superhip kaartje! En wat een tof pakketje heb je gemaakt.
    Ik kijk elke keer uit naar jullie swap, jullie maken zulke mooie dingen.
    Tot morgen, gezellig. Heb er zoveel zin in. X

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Jeeehh 3 jaar alweer? Wat leuk en bijzonder! Ik was net al even bij Ellen, zooo leuk te zien de verschillende uitwerkingen. Super mooie kaart heb je met de materialen gemaakt, leuk hè distress oxide?!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat leuk dat jullie al zo lang swappen, prachtig pakketje heb je samen gesteld. Leuke, vrolijke kaart, doet een beetje Mexicaans aan.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Erg leuk, dat swappen van jullie - ook om naar te kijken. Ik vind het telkens weer boeiend om te zien hoe jullie met hetzelfde materiaal toch weer heel verschillende dingen maken. Ook nu is het resultaat weer erg mooi!
    Groetjes, Nele

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Altijd leuk jullie swapps!! Je pakketjes is geweldig! En je kaartje helemaal gaaf. Zo leuk die cactussen!
    Ik ga snel nog even bij Ellen kijken.

    BeantwoordenVerwijderen