zaterdag 4 maart 2017

Een kaartje voor jou...en DT team Els Brigé 2017Een kaartje voor jou...deze lieve en hele bruikbare tekst komt uit een stempelset van Els Brigé. Komende week kun je gaan genieten van alle leuke sneak-peaks met de nieuwe stempelsets en stansen die op haar blog voorbij zullen komen. Zaterdag is de nieuwe release. Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen!

Hieronder zie je een foto met het Design Team 2017. Erg blij en trots ben ik om nog een tijd te mogen blijven, samen met een aantal mensen die prachtige creaties maken! Er zijn een aantal nieuwe gezichten bijgekomen...leuk!!

Tot morgen, fijne avond!10 opmerkingen:

 1. Het kaartje voor mij is weer een schatje ;-) En helemaal terecht dat je nog een jaar mag meedraaien in het designteam van Els Brigé. Je maakt zulke mooie dingen met haar stempels en stansen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig kaartje. Leuk dat je weer een jaartje in het SDT mag blijven. Fijn weekend!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief kaartje! Ontzettend leuk dat je nog even in het DT van Els Brigé mag blijven! Ik ben heel benieuwd welke nieuwe spullen er binnenkort uitgebracht worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje! De achtergrond vind ik geweldig en de beertjes zijn natuurlijk erg lief.
  Fijn dat je nog een poosje als DT lid mag blijven.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een lieve beren op dit kaartje. mooie kaart

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat hartstikke leuk dat je DT blijft! Ik vind je dat je de meest fantastische kaarten met maakt met de spullen van Els Brigé. Dat wordt so wie so weer genieten:)Dit kaartje vind ik ook weer super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo superleuk weer! Tuurlijk kan jij nog meedraaien met het DT, je maakt zulke leuke kaartjes! Verdiend hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je gewoon lekker doorgaat in het team! Je maakt erg mooie dingen voor haar! Dit kaartje deed me denken aan kleine en grote beer. Die boekjes waren vroeger favoriet bij Tim en hebben we grijs gelezen!

  BeantwoordenVerwijderen