dinsdag 21 maart 2017

Hugs...


Een kaartje wat ik al even geleden gemaakt heb voor Lot. Ze was ziek, dus dan is een bezoekje, met tijdschriften en een kaartje wel erg fijn. Gelukkig is ze alweer even beter. Het komt nooit uit, ziek zijn, en zeker niet als je een toets moet maken. Die is vandaag, dus duimen voor haar. Dan nog een paar dagen werken, en volgende week heeft ze vakantie. Lot en Mike gaan een paar dagen naar Schotland, naar Wout en Nyn. Even van profiteren, zolang ze nog daar wonen...


14 opmerkingen:

 1. Wat een lieve kaart Mariken ! Daar knapte ze vast snel van op ! Fijn dat ze Wout en Nyn gaan bezoeken, hopelijk hebben ze mooi weer !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf kaartje, leuk die gekleurde tekst en de leuke kat erop met het sterretje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lief kaartje Mariken.
  nee ziek zijn komt nooit uit maar met al die toetsen en tentamens, examens...is het helemaal niks.
  hopen dat het wel goed gekomen is...
  lekker even ertussen uit naar schotland ..
  hier zijn de kids ook allebei van de winter even een weekendje bij opa en oma in Portugal geweest, handig als daar iemand woont.

  fijne dag liefs Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van zo'n kaartje knap je spontaan op. Wat zal Lot uitkijken naar de trip naar Schotland. Heerlijk er even tussenuit. Ging het goed met haar toets?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig dat ze weer snel is opgeknapt, zou ik ook zijn met zo'n lief kaartje! Heerlijk nog even een uitstapje naar Schotland voor Lot en Mike :D Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heerlijk lief kaartje!
  Zal tof zijn om bij de verre broer op bezoek te gaan!
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superlief kaartje! Fijn dat ze weer snel is opgeknapt...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel vervelend dat je ziek bent wanneer en toetsen gemaakt moeten worden... maar dat zal vast goed komen en dan een leuk tripje naar schotland in het vooruitzicht...heel leuk voor hen...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat lief dit kaartje voor Lot.
  Dat zal haar samen met een kleinigheidje goed gedaan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahhhh een zieke Lot, dat was niet leuk! Gelukkig is ze weer beter. Hoe is de toets gegaan? Of weet ze dat nog niet. Je hugs zijn mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een lief kaartje!! Dat heeft vast gezorgd dat ze snel weer beter was :-) Hopelijk ging haar toets ook goed en kan ze nu uitkijken naar haar tripje naar Schotland, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lief kaartje voor Lot! Hopelijk is haar toets goed gegaan.... Wat leuk dat zij en Mike naar Schotland gaan, mooi land en natuurlijk gezellig om even bij te kletsen!
  grt.Colien

  BeantwoordenVerwijderen