zondag 21 december 2014

Verjaardagscadeautje: Workshop Bij Elke



Wat was het weer leuk zeg, mijn uitje naar Antwerpen!
Ff vertellen...eerst ben ik thuis opgehaald door Ellen en zijn we naar Belgie getoerd. De stad was nog diep in slaap, heerlijk rustig. Maar Elke niet...die was al druk in de weer. Hier zie je het resultaat van 2 uur werken, onder de begeleiding van Elke. Iedere keer weer leren we nieuwe " weetjes" en handigheden. We hebben deze prachtige watervalkaart gemaakt, zo mooi met dat bewegende gedeelte.
Daarna natuurlijk wat geshopt in de winkel en zijn we naar de buurvrouw gegaan, voor een overheerlijke latte en een stokbroodje Prepare, daar ben ik gek op.
Vervolgens nog over de Kerstmarkt gelopen, ff bij Didi binnen en een gave blouse gescoord in mijn favoriete kleuren, turquoise en legergroen, mooi!!!

Ik heb genoten, wat is dit een topcadeau...

Vandaag nog een leuke verrassing, ik heb gewonnen met de challenge bij DCL, met mijn serie kaartjes 10x10! Daar ben ik blij mee, in januari mag ik guest designer zijn en ik krijg binnenkort nog een toffe prijs...


7 opmerkingen:

  1. Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad in Antwerpen...je heb er een hele leuke watervalkaartje gemaakt....
    en dan ook nog gefeliciteerd met je prijsje vij DCL geniet er heerlijk van het waren ook 4 super leuke kaartjes

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk zo'n dag. Daar kan je nog weken op teren hé. Klinkt ook allemaal erg goed! En gefeliciteerd met je 1e prijs bij DCL; dik verdiend. Dat was ook zo'n gave serie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gezellige blogpost vol leuks! Mooie kaart, fantastisch uitje, leuke bloes (foto!) en ontspannen begin van je vakantie! En als topping ook nog gewonnen bij DCL, super!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. fijn te lezen dat je een fijne dag gehad hebt, bij ons in Antwerpen... het werd ook nog een heel erg mooi kaartje. een geslaagde dag !
    fijne feestdagen,
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kaart! Dit modelletje staat ook nog op mijn verlanglijstje.
    Fijn dat je zo'n gezellige dag hebt gehad, kan deugd doen, en spulletjes kopen is altijd leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Eindelijk tijd om te reageren op 'ons' workshopberichtje. Wil altijd eerst mijn eigen tekst klaar hebben voordat ik die van jou lees ;) Het was weer een super dag! Echt heel gezellig en leuk. Vielen de kokosmakronen in de smaak? En je bloes, goedgekeurd door Hans? Gelukkig mogen we volgende maand al weer op pad voor mijn verjaardagscadeau :) Iets om me op te verheugen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat gaaf, deze waterval! Mooie embossing zeg! Enne, terechte winnaar bij DCL, want je kaartjes waren superlief!

    BeantwoordenVerwijderen