maandag 29 december 2014

Hello..Op dit moment ben ik helemaal "into het kleuren", ik vind het heerlijk om te doen...Hebben jullie ook dat het zo wisselend kan zijn waar je zin in hebt, of wat je leuk vindt? Het ligt vaak ook aan mijn stemming of ik zin heb in felle kleuren, of juist wat zachte...eigenlijk vind ik alles tof om te doen, en dat maakt het ook weleens ingewikkeld...In de vakantie heb ik meer tijd en heb ik de rust om dingen uit te proberen.

Bij dit kaartje heb ik een stencil gebruikt van SU, deze heb ik gesponst. Het vogeltje van Purple Onions maar eens opgeduikeld en gekleurd met copics. De tag is eigenlijk een origineel model, maar de ronde bovenkant heb ik gemaakt met een cirkelstans. Tekstje van Lawn Fawn, paar sequins...en klaar is mijn kaartje voor de voorraad.9 opmerkingen:

 1. Kleuren...dat heb ik lang niet meer gedaan. Als ik jou kaartje zie krijg ik er wel weer zin in! Mooi hoe je die mask hebt gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, weer zo'n schattig kaartje! En kleuren komt er bij mij op dit moment helemaal niet van. Maar het zijn inderdaad fases, dus wie weet dat het wel weer komt. Mooi stencil is dit, lekker strak!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n lief kaartje, mooi ingekleurd,

  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeer leuke kaart! Ik snap wat je bedoelt, soms heb je er meer zin in dan anders..maar wat ik nu vooral heb is dat ik niets anders meer wil gebruiken dan de copics om te kleuren...geeft altijd zo een mooi en fel resultaat. Tof ontwerp!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend kaartje is dit! Zo lief... Heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohw... Kijk nou toch wat een leukerd.
  De afwisseling, en veelzijdigheid van deze hobby maakt het juist zo leuk. De ene keer ben je meer in de mood voor het ene, de andere keer weer iets anders.
  Unne gooje roetsj (fijne jaarwisseling).

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Mariken,
  inderdaad, dat heb ik ook. Soms zin in kleuren en dan weer helemaal niet. Je kaartje is erg leuk geworden. Het vogeltje is een schatje! En het sponsen is ook goed gelukt.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen