donderdag 18 december 2014

Merry & bright 3
We gaan gewoon door met de productie, de eerste lading is al op de post gegaan. Maar dan houd je altijd nog mensen over, waaraan je nog niet gedacht had...dus er komen de komende dagen nog een paar kaarten langs.

Nog een volle dag werken, vrijdag hebben we kerstviering met de leerlingen. We hebben ze gevraagd om iets lekkers mee te brengen. We verzamelen alles in een versierde doos, voor de voedselbank, voor mensen die het niet zo goed hebben als wij. Dat is nog eens een mooie kerstgedachte! En we gaan samen met de kids het jaar afsluiten met een brunch...en dan...vakantie!!!

Tot morgen...


10 opmerkingen:

 1. Ook weer zo'n lief tafereeltje! Echt jouw ding, deze Lawn Fawn stempeltjes :) Merry & Bright 3, maar wel een andere merry & bright. Tot zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mariken,
  wat een superleuke kaart !
  Erg schattig dat konijntje !
  Jullie actie vind ik echt geweldig !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk Mariken! Jij weet wel raad met deze erg leuke stempelset.
  Veel plezier morgen op school met de kerstviering. En de 'lekkernij' doos is idd een mooie kerstgedachte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Afgelopen zaterdag heb ik wederom met dit stempelsetje in mijn handen gestaan bij Miranda. Maar uiteindelijk niet gekocht. Het ligt aan het feit dat inkleuren (nog) niet mijn ding is. Ooit ga ik bij Sandra lessen volgen, haha. Met Copics zou ik ook eens willen werken...
  Maar genoeg over mij. Dit kaartje is ook weer zo een leukerd! Ga jij maar lekker door met Merry & Bright, daar gaan mijn ogen van stralen!
  Fijne dag en veel plezier met de leerlingen morgen!
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg lief kaartje weer Mariken....zo fijntjes...PRACHTIG!!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leukerdje! Mooi dat jullie het voor de voedselbank doen! Wij vullen op school morgen dozen voor asielzoekers in een centrum in de buurt.
  Ook mooi, he?
  Groetjes,
  GerJAnne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahw wat lief zeg!
  Leuke kaart!
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen