zaterdag 20 december 2014

Sparkle ***


Hopelijk zijn jullie het nog niet beu...want daar ben ik weer...met een kerstkaartje. Nu ben ik bijna door mijn collectie heen hoor!!

Gisteren zo'n gezellige kerstbrunch gehad met de kinderen, echt erg gezellig! En ik kreeg ook nog van Ellen het Winter Swap pakket, boordevol met hele leuke spullen. Vrijdag 2 januari gaan jullie daar meer van zien...Dat is nog eens een goed begin van de vakantie!

Wij gaan zo naar Antwerpen, een leuke workshop bij Elke, ik ben benieuwd. Ik houd jullie op de hoogte...

Fijne dag, tot gauw..

6 opmerkingen:

 1. Kaartje met de juiste ingrediënten, helemaal top wat mij betreft! Leuke bomen zijn dit. Onze vakantie begint zeker goed. Zo meteen naar Elke en als het droog is ook nog even over de Antwerpse kerstmarkt lopen. Ik heb er zin in! Zie je zo xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig is ie weer Mariken,fijne dag vandaag.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beu??? Neeeee, zeker niet! Ik geniet van alle leuke (kerst)kaarten, die je ons de laatste tijd hebt laten zien. Ook deze is weer een gave!
  Veel plezier met Ellen in Antwerpen, het wordt vast een leuke dag. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat jullie er nog bij konden vandaag, in de stad :)
  Mooie kaart, heel leuke boompjes. Door het vele wit komen ze prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel ooi je kerstkaartje Mariken,
  en hopelijk hebben jullie een leuke dag gehad bij Elke in Antwerpen....ik ben er wel benieuwd naar wat voor moois jullie weer gemaakt hebben


  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is vast een topdag geweest in Antwerpen! Je kaartje vind ik prachtig; ik ben het nog helemaal niet beu; vind het juist geweldig om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen