maandag 29 april 2019

Mijn koffiemokje

Hey, goeiemorgen!

Jawel hoor, mijn mokje is af. Meteen maar even laten zien! Best een karweitje, heerlijk om te doen. Het was best lang geleden dat ik gestipt heb...ik vind zoveel leuk om te doen, herkennen jullie dat. Aangezien ik niet kan kiezen, doe ik alles. Maar goed, vervelen doe ik me echt nooit. Fijn, want Hans en ik zijn veel thuis ivm de vermoeidheid van hem. Langzaam maar zeker wordt dat erger. Donderdag gaan we naar de cardioloog, controle, en maar weer eens bespreken hoe het ervoor staat. Twee dingen die allebei ernstige vermoeidheidsklachten geven lopen door elkaar, hartfalen en de doorgemaakte Q-koorts. Dat maakt het heel complex.

Direct ga ik bijkletsen bij een oud-collega, kopje koffe drinken. En vanmiddag gaan Lot en ik naar den Bosch, ff beetje shoppen. Gezellig dagje voor de boeg dus. Voor jullie ook gewenst!



16 opmerkingen:

  1. Wat een mooi mokje. Alles wat je daar uit drinkt smaakt volgens mij extra lekker door de vrolijke kleuren van het mokje.
    Ik hoop voor jullie dat de cardioloog iets kan betekenen zodat Hans weer wat meer energie krijgt.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  2. vrolijke mok Mariken, die herken je direct

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuk, die valt wel op aan het mokkenrek op school = werk straks!
    Fijne dag, grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kijk zo vaak op je blog Mariken, dat het de hoogste tijd word om volger te worden en waarom ik dat nog niet was?...geen idee! hihi
    Veel verschillende technieken altijd bij jou, maar je zegt het zelf ook dat je zoveel leuk vind! heerlijk toch zo'n fijne hobby en heel veel plezier van je zelfgemaakte stippen mok!
    Groetjes Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geweldig leuk mokje voor op je werk Mariken! Bijna jammer dat je nu vakantie hebt hè.. ha ha vast niet, geniet er nog maar lekker van! Veel plezier in Den Bosch vanmiddag en sterkte donderdag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wat gaaf! Zou je hem wel meenemen naar je werk?? Niet een wat eenvoudiger versie maken voor daar?? Of je krijgt straks allemaal opdrachten, kan ook! Willen alle collega's een eigen mok met stippen....;-)
    Moeilijk voor Hans te merken dat hij steeds minder kan zonder moe te worden. Wel goed dat je gewoon je eigen dingen blijft doen. Mijn vader zei het in zijn bedankwoordje naar ons, hoe belangrijk dat is. Niet alleen om het huwelijk goed te houden en elkaar in zijn/haar waarde te laten, maar ook voor de persoonlijke ontwikkeling.....mooi toch.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je lieve reactie, en dat ik de mooie woorden van jouw vader mag lezen! Dat is zeker waar, je hebt een hele wijze vader!💙

      Verwijderen
  7. Dat is een leuk mokje geworden! En ik herken het zeker: er zijn teveel leuke dingen om te doen. Moeilijk dat Hans steeds vermoeider wordt. Sterkte donderdag!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gaaf mokje is het geworden.
    Heel vervelend dat Hans steeds vermoeider gaat worden. Vermoedde al iets omdat jullie niet naar Tenerife gingen. Ben benieuwd wat de cardioloog te zeggen heeft. Gelukkig dat jij je zo goed kunt amuseren, dan is thuisblijven ook minder erg. Was het leuk in Den Bosch? Joop en ik gaan toevallig morgen.
    Fijne avond.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige mok heb je gemaakt, dat zal een hoop werk geweest zijn. Vervelend dat Hans steeds vermoeider wordt, gelukkig donderdag op controle. Ik hoop dat je een gezellige middag gehad hebt.
    Mooie kaart en label maakte je met de vlinder. Ik heb even opgezocht hoe een pannenkoekenplant eruit ziet en ja ik snap de naam.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat is je mokje prachtig gemaakt. Ik zou 'm niet in de koffiekamer durven laten staan hahaha..... dat drinkt vast heerlijk!! Ik herken 't helemaal, vind ook teveel dingen leuk om te doen waardoor ik altijd tijd te kort kom ;-) Maar vind het ook fijn dat ik me altijd goed weet te vermaken. Zou nog wel wat nieuwe technieken willen leren zoals werken met de gelliplate, maar ben zo bang dat die spullen dan ook weer blijven liggen omdat ik tijd te kort kom (of niet weet hoe het moet haha).... Hopelijk hebben jullie een goed gesprek donderdag, lastig hoor als je nog jong bent en dan al zo beperkt door de moeheid. Maar fijn dat jullie samen er het beste van weten te maken en ook vooral kijken naar wat wel kan in plaats van wat niet kan!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik sluit me aan bij Danielle. Ik vind ook zo veel leuk! Stippen staat op mijn verlanglijstje... En gellipate daar heb ik ook interesse voor, maar twijfel om het te kopen, ik zou gewoon eens een dag bij iemand willen gaan kliederen die het heeft en me trucs kan leren. Lijkt me echt een activiteit om samen te doen en daarna heb je heel wat afdrukjes om te verwerken voor labels, kaartjes,....
    Je tas vind ik heeeeeeel mooi!
    Tja en Hans,... zorgen hebben rond iemand is niet prettig, maar ik vind het knap en heel waardevol voor jou dat je je eigen dingen blijft doen. Jezelf wegcijferen is nooit heilzaam voor geen van beiden. X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je niet vervelen, het klinkt herkenbaar ... wat een supermooie mok en zo leuk die sleutelhanger :)
    Wat zwaar voor jullie als je geconfronteerd wordt met het wel willen, maar het niet meer meekunnen van je lichaam. Veel sterkte x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Goed voor zorgen dat het niet breekt want het is supermooi!
    En gelukkig heb je je hobby, inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Tja, zeer herkenbaar inderdaad, ik vind ook veel/alles leuk!
    Zo heb ik mijn hart verloren aan haken, maar ook aan kaarten maken.
    En dan alle technieken!!
    Maar, zoals jij al zegt, ik verveel me ook nooit.
    Ik vind het stippen ook zo leuk, maar wil er eigenlijk niet aan beginnen, want dan heb ik wéér een hobby erbij.
    Deze mok is wel erg leuk zeg, zo vrolijk, als je daar koffie uit drinkt begint je dag goed.
    Sterkte met d gezondheid van je partner, hepen dat ze meer duidelijkheid kunnen geven binnenkort.

    BeantwoordenVerwijderen