zaterdag 27 april 2019

For you


We zijn weer thuis, en hebben ontzettend genoten in Limburg! Onwijs geboft met het weer, veel buiten geweest en tripjes gemaakt, Maastricht, Sittard en Valkenburg. Tussendoor een boek gelezen, thuis lukt met dat minder. Heerlijk in mijn sketchbook getekend, achter in de tuin in de zon. Regelmatig kwam daar de stoomtrein langs, zo apart. Ook Guusje vond het super daar. Lekker wat door het gras struinen, allemaal andere geurtjes, spelen met haar gevonden bal...echt tof!
Ik heb nog een week vakantie voor de boeg, wat een luxe.

Vorige week zijn we naar de verjaardag van nicht Eline geweest. Ze woont op kamers in Nijmegen en vroeg oa kaarsen. En een pannenkoekenplantje, want volgens haar vader heb ik een “pannekoekenplantenkwekerij”. Klopt wel een beetje, de grote krijgen allemaal “baby’s”, en die stek ik weer. De pannenkoekenfamilie wordt inderdaad wel wat groot...

Gezellig weekend, en voor de mensen die de vrijmarkt opgaan, duim ik voor droog weer...


4 opmerkingen:

 1. Ja jullie hebben echt geboft met het weer. Via je sketchbook konden wij een beetje mee genieten van jullie vakantie :-) Heerlijk!! Wat een leuk, vrolijk tagje laat je zien vandaag! Mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via Instagram heb ik meegenoten van jullie vakantie. Wat een mooie schetsen met handlettering laat je ons zien. Knap hoor. Deze tag is ook weer een beauty, leuk met dat felgekleurde hart.
  Fijne week nog!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn hoor dat jullie zo genoten hebben en ook nog prachtig weer...top!
  Je label is is ook weer een topper!
  Thanks voor je lieve reactie op mn kaart voor Anna enuhh...nogmaals dankjewel voor je hulp...ik heb ze nog steeds niet binnen!
  Fijn weekend en groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk dat jullie het zo fijn hebben gehad. Even loskomen na de drukke weken op school, dat is vast heerlijk! Het tagje voor je nicht maakt dit cadeautje helemaal af, leuke felle kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen