dinsdag 9 april 2019

Spring Scrap Swap 5 - #1Yehh...het is lente èn het is tijd voor de Spring Scrap Swap van Ellen en mij. Ik was aan de beurt om het pakketje samen te stellen, en het is inmiddels een echte uitdaging om iets nieuws te verzinnen. We zijn al een paar jaar bezig hiermee. Dus...ik heb een Mixed Media pakket gemaakt, met stempels van het merk Art Stamp, een stencil, acrylverfjes en mixed media papier, zie hier onder. Zoiets hebben we nog niet gedaan.

De eerste opdracht is: gebruik het stencil. En bij alle opdrachten moet één van de stempels worden gebruikt. Toevoegen van eigen spullen mag!

Ik heb twee kaartjes gemaakt, in dezelfde kleuren, maar dan net omgekeerd. Lekker voor de voorraad, er zijn best veel mensen jarig in april...
Ga je mee naar Ellen, ff kijken wat ze onze eerste Swap gemaakt heeft?
Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog, heel erg leuk!
12 opmerkingen:

 1. Ze zijn mooi! Leuk ook, wel dezelfde kleuren, maar dan omgekeerd. Snap nu ook dat je nog een tweede bloem kunt maken. Vroeg me al af wat de bedoeling was van die twee rondjes, hihi (ernstig dit). Gisteravond volop geoefend, dus dat geeft hoop voor kaartje nummer twee. Maar je weet, zonder de juf is het altijd lastig ;-) Enjoy your day xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk pakket zeg... Echt tof om elkaar zo steeds uit te dagen tot het proberen van nieuwe technieken. Prachtige bloemen, ik vind je achtergrondjes ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt weer heel erg mooi! En op die manier leer je weer andere dingen kennen, tof! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. duidelijk een heel uitdagend pakketje voor je swapmaatje! Je kaartjes zijn heel mooi, tof stencil en die bloemen zijn zoooo mooi!
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof pakketje!! Je kaartjes zijn weer prachtig. Ben ook heel benieuwd naar die van Ellen dus ga snel kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor.
  Ik begreep dat Ellen nogal heeft zitten stoeien met jou pakket, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke opdracht heb je bedacht, denk dat ik dat ook maar eens moet doen, heb alle spullen in huis, nu nog een pakje tijd bestellen . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi pakket en leuke opdracht! Het gaat jou heel goed af! Ik zag dat Ellen er meer moeite mee had. En ja, zondag gaat lukken toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zijn deze PRACHTIG! Wat een verwennerij met zo'n pakket!
  De dagen hiervoor toonde je ook spetterende kleurrijke creaties. Love it! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn super! Vooral die klaproos!

  BeantwoordenVerwijderen