zondag 28 april 2019

Fly


Alweer zondag...time flies! Meteen een mooie intro voor mijn FLY kaartje, met deze toffe vlinder. Volgens mij valt dat bij méér mensen in de smaak dan mijn ‘vlieg’ van een paar weken terug.
Wat hebben jullie op het programma? Ik ga zo even sporten, en daarna...mmm, beetje in mijn hobbykamer wat doen. Misschien stippen, dat is even geleden. Ik wil nog een mok maken voor op school. Ik ben aangesloten bij de projectgroep duurzaamheid. We hebben bedacht dat het zonde is van alle kartonnen bekers, die na 1x de container in gaan. Dus, een eigen mok, daarna niet in de afwasmachine, maar ff afspoelen. Goed idee hè?!

Gezellige zondag!

11 opmerkingen:

 1. Mooie kaart met de vlinder (maar persoonlijk vond ik de vlieg gaver). Zometeen met moeders voor de wekelijkse lunch naar Scheveningen.
  Succes met stippen.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel goed idee, Mariken. Al dat plastic.... dan is karton nog prima, zolang je het bij het oud papier gooit! Maar inderdaad, een beker is dan beter en leuk om een eigen beker te hebben op school. Ben benieuwd naar je resultaat.
  Dit kaartje is in elk geval heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker een goed idee! Veel plezier!
  Sebiet gaan de jongens iets doen met oma, ik blijf voor de verandering hier. Lekker knutselen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kaartje Mariken! Vlinders of vliegen.. het is mij om het even. Zolang jij er van die mooie kleurtjes aan geeft vind ik ze allemaal prachtig! En een eigen mok, wat een goed idee! Ben benieuwd!! Hier zijn beide jongens aan het werk, Alex is vissen en ik duik mijn knutselkamertje in terwijl de wasmachine zijn werk doet. Lekker rustig dagje dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Top idee...ik ben voor! Dus stippen maar!
  Je kaart is weer top...i love vlinders maar je vlieg mag er ook zijn hoor...vind hem super gaaf!
  Geniet op je hobbyhok...ik zit er ook!
  Groet Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt weer leuke "vliegende" tags en kaartjes gemaakt, en mooi toegepast. Op schildercursus hebben we ook ons eigen mok, moet je ook zelf afwassen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook deze is weer mooi. Ik vind al die vliegende beestjes wel gezellig hoor!
  Wij hebben een paar jaar terug bij ons op school allemaal gelijke mokken gekocht in plaats van het allergaartje wat er stond. Bij ons gaan ze wel in de afwasmachine..... (nou ja......ik zet de meeste in de afwasmachine. Collega's laten ze het liefst halfvol op het aanrecht staan.....=ergernisje nummer 1 bij ons op school)
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof kaartje! Wat kleur en wat zwart-wit. Slim, zo'n eigen mok. Dat zouden ze bij meer bedrijven moeten doen. Veel plezier in je tweede vakantieweek!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een goed initiatief en een hele mooie kaart, idd time flies :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk zo met die zwarte achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen