zondag 24 maart 2019

Vervolg 'date' in GrootebroekBeloofd...een verslagje van onze leuke 'date' in Grootebroek...
Eerst een gezellig ritje met Ellen, en al kletsend vliegt de tijd. genoeg om bij te praten, maar dat is altijd zo! Aangekomen bij San, latte met appeltaart, en natuurlijk het uitwisselen van verwennerijen die we voor elkaar hebben, het lijkt Sinterklaas wel!

Zoals altijd had Inge een perfect voorbereid projectje. Alles is op maat en voorgesneden, zo relaxed. Zo word ik behoed voor domme 'bloopers'...

 Een toffe kaart, als ie opengaat zit er een klein kaartje in waar een gift-card in past.


Tussen de middag ff chillen, met een broodje brie, walnoten en honing en verse jus, mmm.
Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met Mixed Media, een pagina maken en ook wat tagjes. Dat mocht ik voorbereiden, ik had gewoon de inhoud van mijn hobbykamer verhuisd naar Grootebroek. Wat heb je veel nodig, of kun je gebruiken. Tja, veel valt daar niet over uit te leggen, dat is gewoon doen, hier iedereen in actie. 


Haha, hilarisch, die tafel! in m'n eentje maak ik al een puinhoop, nu 5 keer zo erg!


 Zo gezellig, opperste concentratie, allemaal goed bezig! Inge B. hoorde je helemaal niet meer..


En ziehier mijn pagina. Daarnaast heb ik nog ge-experimenteerd met acrylverf en vaseline op tagjes, die ga ik afmaken en zal ze showen.


Tja, jullie horen en zien het wel, hier is een tevreden en blij iemand, wat wil je na zo'n dag! Lieve meiden, dank je wel voor alles, ik heb genoten!
 


7 opmerkingen:

 1. Dat ziet er supergezellig uit en wat knap dat jullie dan toch ook nog zo productief zijn! Mooie pagina met de prachtige bloemen en kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi die mixed media pagina!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave pagina heb je gemaakt en jullie date ziet er gezellig uit!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, die kaart met giftcard! Fijn dat alles al voorbereid was, dat scheelt veel tijd. Je pagina is ook weer mooi geworden. Ik vind het knap dat het jullie lukt met alle spullen op de tafel. Zo herkenbaar, al die spullen. Ik neem in mijn eentje vaak al een halve tafel in beslag;)
  Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een en al gezelligheid en creativiteit. wat is je pagina mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super! Wat gezellig ziet dat er allemaal uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is echt knap dat jullie op zo'n gezellige dag ook nog zo productief zijn. Zo'n lesje van jou is toch ook wel echt verwennerij lijkt me, je weet steeds weer te verrassen met nieuwe techniekjes, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen