zaterdag 16 maart 2019

Fragile


Jeetje, wat een weer! Zuurkoolschotel gemaakt, dat is lekker nu! En...mezelf opbergen in m’n hobbykamer, ook dat is èrg lekker! Oefenen met m’n verfjes en stempels, heerlijk om te doen.
Vanochtend ben ik naar “Noor en Zo” gereden. Door de polder, dat is 6 minuten, en dan sta je in een toffe winkel met plenty stencils, inkten, stempels, ga zo maar door. Fijn om ff op m’n gemakje wat rond te kijken, daar geniet ik van! Geïnspireerd terug naar huis, en aan de freubel...
Nu met een wijntje op de bank, beetje bloggen, ik hou van weekend! Fijne avond!
11 opmerkingen:

 1. Prachtig is dit zeg...met super kleuren en stempels...top!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook deze is weer heel goed gelukt. Geniet van je weekend.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt nou echt als weekend!
  Heerlijk om rond te snuffelen in zo'n winkel.
  Ik kan zien dat je vol inspiratie weer naar huis ging, mooie creatie hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een prima dagje. Wij zijn op tuinmeubeljacht geweest vandaag, want wie weet wordt het ooit nog eens mooi weer en tja, dan willen we ook meteen buiten kunnen zitten hè! Je pagina is prachtig geworden! Slim systeem ook zo met dat mapje. Dan kun je je pagina's er gewoon uithalen als je ze maakt. Is het een speciaal mapje voor een art-journal of heb jij dit zo verzonnen? Ik vind het geniaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou ook van weekend en lekker prutsen met m'n spulletjes, wat is dat toch iedere keer genieten! Jij bent ook zo'n lekkere actieve, creatief mens, van alles leuk vinden, van alles proberen en zoveel talent hebben. Heerlijk om te volgen en naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt goed! Lekker op je gemakje rondkijken en dan thuis aan de slag: super! Je hebt weer een leuke pagina gemaakt. Succes met werken weer, komende week.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh maar 6 minuten. Knap dat je daar niet vaker te vinden bent (of vertel je het niet altijd?)
  DIt is weer heel gaaf!! Wat een moie kleuren. En ook ik houd van het weekend, hoewel dat iets anders ligt als je onregelmatig werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. prachtige pagina. heerlijk om lekker creatief bezig te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen