vrijdag 8 maart 2019

Cas on Friday #153 Embossing (dry or heat)


Goeiemorgen!

Vandaag zijn we er weer, met een nieuwe challenge bij Cas on Friday, embossing ‘dry or heat’. Moeilijk te zien, ik heb het gedaan hoor. De bloemen zijn met zwart ge-embost.
Nu aan jullie, gezellig meedoen met deze challenge? Voor mooie voorbeelden en ideeën kun je uiteraard terecht op ons blog.

Wat zijn jullie plannen voor vandaag? Ik ga sporten met Lot, en vanmiddag gaan Hans en ik lekker naar de sauna. Het is nog vakantie, dus we nemen het er nog even van...
Fijne dag allemaal!

10 opmerkingen:

 1. Heel mooi kaartje. Lekker wandelen met dit mooie weer en knutselen.
  Fijne dag.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind de combinatie hier erg geslaagd !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi zo in zwart/wit met een klein beetje kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gemaakt met dat zwart, love it!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een snoesje! Het vogeltje springt er mooi uit met zijn gekleurde veertjes tegen de zwart/witte bloemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie CAS-kaart, mooi het gekleurde vogeltje bij de zwarte bloemen. Gave verjaardagskaart voor conciërge John, lief om hem niet te vergeten.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi gedaan. Wat ik heb gedaan, vanmorgen even een digi getekent. De huishoudelijke taken, onze dieren verzorgt en stallen uitgemest. Nu thee drinken. Hoop nog even te kleuren vanavond.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schattig kaartje, zo mooi! ♥
  Ik vraag mij af waarom het papier bij jou niet kromgetrokken is door het heat embossen. Bij mij gebeurt dat altijd waardoor ik er zelf niet zoveel gebruik van maak, hoewel ik het wel heel mooi vind. Doe ik iets fout of heb je een gouden tip voor mij? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig gedaan!! Leuke challenge. Helaas ben ik niet fit en heb geen knutselzin, de hele dag maar wat op de bank gelegen, bah. Hopelijk wordt mijn keelpijn snel minder want ik heb zo’n last met slikken, gelukkig duurt de challenge nog even ;-)

  BeantwoordenVerwijderen