dinsdag 5 maart 2019

Art journal


Mijn eerste pagina uit mijn art journal. Nadat ik er al een heleboel heb weggegooid, mocht deze wel blijven. In eerste instantie, denk je, best gemakkelijk, een beetje rommelen met verf. Maar ik wil balans in zo’n bladzijde en dat is moeilijk. Veel filmpjes gekeken en natuurlijk de tips van Anneke in mijn achterhoofd, dat helpt. Dat zijn dingen die je in de vakantie kunt doen, tijd en rust om wat te experimenteren. En ik hou er zo van, zo’n boekje wat bol staat van de verf, heerlijk!!18 opmerkingen:

 1. Ja, ik zou er ook balans in willen hebben. Ik vind je pagina mooi en al heb ik erg lang gedacht dat een art journal niks voor mij was, ik heb er nu toch ook een aangeschaft. Komt ook wel door jou... net dat laatste duwtje ;) Nu nog beginnen ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Hier ook een strijd...wat is mijn stijl? Ik leg de lat gauw te hoog, dat is een gevaar. Maar ik vind het ontzettend tof. En...wat moet je op een gegeven moment met al je kaarten? Dit is een leuke afwisseling. Ben benieuwd naar jouw ervaring! Xx

   Verwijderen
 2. Ja. Dat is best moeilijk om balans te creëeren. Dit heb je wel prachtig gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem super goed geslaagd. Je zou niet zeggen dat dit je 1e pagina was.
  Mijn pagina's zitten niet los, vandaar dat ik best huiverig ben om er in te werken. Ben gisteren wel begonnen n.a.v. een Youtube filmpje. Maar dan kan ik eigenlijk weer niet verder, omdat ik niet genoeg of de juiste materialen heb. En nu roept de DT plicht weer even. Al blijft het AJ naast me liggen! Voor de kaartenafzet ben ik nu lid geworden van Post voor Kanjers.
  Fijne avond.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey! Ik heb nu een boekje, en werk los op een blad. Als het naar mn zin is, plak ik het erin! Dat verlaagt de drempel voorlopig! Het is wel heel leuk! Goed idee, post voor kanjers!

   Verwijderen
  2. Dat is wel een beter idee. Moet ik nog papier vinden ter grootte van mijn AJ.

   Verwijderen
 4. Wat een perfecte pagina is dit geworden! Echt prachtig.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gaaf gedaan hoor...top!
  Groet Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt een leuke vakantie-activiteit gekozen! Het ziet er erg leuk uit. Grappig dat iets wat er nonchalant uitziet toch zoveel details heeft die met elkaar moeten kloppen. Je hebt nog wat vakantiedagen voor de boeg, dus wie weet volgen er nog meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig gedaan, ik geloof graag dat het helemaal niet zo makkelijk is om er iets moois van te maken. Prachtig bordje maakte je en leuke toepasselijke cadeautjes.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ontzettend leuk!!
  Ik kijk mijn ogen altijd uit b jij zulke creaties, maar waag me er (nog) niet aan......ik heb zoveel leuks te knutselen en naast mij werk en gezin gun ik mezelf geen rust om aan zoiets te beginnen.
  Succes met jouw AJ, volhouden hoor, dit beloofd al veel moois.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooooohh wat een schitterende pagina in je Art Jounal Marieke...een kleurrijk geheel is het geworden..en ook je bordje is prachtig geschilderd met porselijnverf, je hebt de smaak wel te pakken zo te zien...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie pagina is het geworden ! En wat een goed idee om op losse bladen te werken en dan in te kleven.
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel goed gelukt, het is een vrolijke pagina/kaartje Mariken

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit vind ik nu weer zo knap.... Jij bent echt van alle markten thuis! Slim om het op losse pagina's te doen, dan houd je een art journal over met alleen maar toppers!! Prachtig gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik werk ook in mijn art journal als mijn kaarten berg te hoog aan het worden is :)
  Mijn eerste art journal pagina's waren lang niet zo mooi! Jij zit meteen goed: qua kleuren, qua compositie. Ik zie ook veel laagjes! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Bij meer tijd zou ik me daar ook nog aan wagen, maar ik heb eerst nog veel ideeën voor mijn handlettering schrift en nog een ander boek waar ik in wil aquarellen...daarna misschien art journal!
  Ik vind dit wel mega prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen