zondag 24 februari 2019

Make the impossible possible


Gisteren met Ellen lekker naar de KGKD in den Bosch geweest, hartstikke leuk. Heerlijk rondgestruind daar, een paar bekenden gezien en we zijn aangeschoven bij twee workshopjes. De eerste was bij Scrapsisters waar we lekker los zijn gegaan met de stempels van Cats on Appletrees. De tweede was deze, aan de slag met acrylverf, stencils, stiften, weer eens iets anders en ook heel tof!
We hebben genoten, het is zo inspirerend en motiverend. Ik kom altijd volop met ideeën thuis!
Nu ga ik naar buiten, even van het zonnetje genieten, en een beetje haken. Fijne zondag verder!


9 opmerkingen:

 1. Gaaf geworden! Vind mixed media ook zo tof, doe het eigenlijk te weinig. Misschien een keer naar een workshop bij Jolanda plannen in Waspik?
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart. Ik herkende meteen de stijl van Jolanda. Heb wel een praatje met haar gemaakt, maar had helaas geen tijd voor een workshop. Heb je bij de Scrapsisters alleen maar geworkshopt? Vast niet....haha
  Fijne zondag verder.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dit is heel leuk! Ik houd daarvan. Mooie kleuren ook! Leuk dat je bekenden tegenkwam. En geïnspireerd en met nieuwe ideeën thuiskomen...dat herken ik. Heerlijk is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gorgeous card, love the image and fabulous layout the colouring is stunning.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk! Ben ook benieuwd naar je andere workshop project. Nog leuke stempeltjes gescoord?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is leuk geworden zeg! Ik heb geen bekenden gezien op vrijdag. Het was ook minder druk dan anders vond ik. Wel fijn, ruimte genoeg om overal te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat was het leuk hè?! Deze workshop was errug gaaf! Heb nu al spijt dat ik toch niet die boekjes met plaatjes en tekstjes gekocht heb.

  BeantwoordenVerwijderen