zondag 17 februari 2019

Just a little note


Just a little note...zomaar ff een kaartje. De onverwachte post is zó leuk!
Wat was het gisteren genieten zeg, wat een weer! Lekker veel buiten geweest, wat in de tuin gewerkt, met Guus wandelen bij ‘de plas’, en ook nog in mijn tuinstoeltje zitten haken, heerlijk in het zonnetje! Wat knapt een mens daarvan op!
Einde van de middag kwamen Lot en Mike, haar verjaardag vieren. Borreltje, cadeautjes lekker eten samen, was tof. Het was nog even tricky, want de arme jarige belandde ‘s middags in haar bed met knallende hoofdpijn. Gelukkig knapte ze daarna weer op en kon het feestje doorgaan.
Vandaag wordt het alweer zo’n zonnige dag. Eerst huishoudelijke taken gedaan, zo een uurtje sporten, en daarna buiten zijn. En jullie, plannen voor vandaag? Of lekker niets?!
Hoe dan ook, fijne zondag!

7 opmerkingen:

 1. Wat een tof kaartje. Zoals altijd leuke kleurtjes en lieve stempels.
  Na de brunch zijn drie kids mee met oma, ze gaan de auto wassen en gezellig zijn samen. Aranka rust wat uit, ze mag woensdag pas weer naar school ( haar energie is ver zoek )
  Ik geniet van het zonnetje, haakje mee, wat fietsen,... Even geen kinderen of een mama om me heen. Zo aan toe! Heerlijk. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat passen die kleurtjes geweldig bij de walvisjes! Heel leuk kaartje!
  En wat en gelukje dat Lot snel opknapte!
  Hier een relaxed dagje, of eigenlijk middagje. Ik had zo'n drukke nachtdienst!! In tijden niet zo druk geweest en als je daar dan in je eentje rond rent....dan slaap je wel. Mijn wekker staat op kwart over 12 en dan ga ik straks weer even slapen. Dat ritme is voor mijn biologische ritme perfect! Dus nu gezellig met zijn vieren aan de zondagmiddagborrel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk he dit weer. ik heb vanmiddag ook een poosje buiten zitten haken. Knapt een mens echt van op.
  Je kaartje is weer tof. Ook van zo'n kaartje knapt een mens erg op. Heerlijk zo'n hobby!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn dit toch weer megaschattige stempeltjes!! Ik kan echt geen genoeg krijgen van je scraplings, vind ze zo leuk!! Helaas is onze tuin nog één grote puinhoop sinds de verbouwing. Dit weekend offertes bekeken van de tuinmannen, hopelijk kunnen ze snel aan de slag zodat we in het voorjaar ook weer lekker buiten kunnen zitten. Nu maar even lekker met Nuts op pad als de zon schijnt...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superlief kaartje. En bij de plas is het idd heerlijk wandelen!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lieve visjes! Gelukkig dat Lot weer snel opknapte om haar feestje te kunnen vieren. Ik heb heerlijk zitten lezen in het zonnetje. Echt genieten met dit weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is dit een leuk kaartje! Je weekend klinkt heerlijk, je hebt er zeker van genoten! Ik ben dit weekend ook heerlijk buiten geweest. Leuk, na al die grijze weken.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen