zaterdag 9 februari 2019

Birthday!


Vandaag is mijn Hans jarig! Ik ben niet de enige die deze stempels leuk vind, hij ook (gelukkig, hij begrijpt mijn liefde!)
Vanavond komen de kinderen, aanhang en kleintjes lekker eten. Gisteren heb ik, met mijn steun en toeverlaat Lot, al heel veel kunnen doen. Chinese tomatensoep gemaakt, en het een en ander voor een mini-indische rijstafel. Mon-chou taart na, om de gaatjes te vullen...Dit zijn gezellige, maar ook zware dagen voor Hans, zijn conditie is blijvend beperkt, en bezoek kost hem veel energie waarvan hij soms dagen moet bijkomen. Maar we genieten ook erg van het bij elkaar zijn, dus zolang dat kan, doen we dat!

Gezellig weekend!

11 opmerkingen:

 1. Hieperdepiep, proficiat (met) Hans!
  Leuke kaart heb je gemaakt! Veel plezier met de hele fam....
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met Hans!! Je bent weer goed aan het koken en bakken lees ik wel.... super gezellig als iedereen er bij is, jammer dat het Hans zoveel energie kost.... maar om het hele spul zo bij elkaar te hebben, dat is goud!! Maak er wat leuks van samen vandaag ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Felicitaties voor Hans! Leuke kaart heb je voor hem gemaakt! Lastig als dingen zoveel energie kosten. Zeker als je weet dat dit niet tijdelijk is. Hij boft maar met jou aan zijn zij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat voor en met Hans! Leuke kaart en fijn dat hij je liefde voor de Catjes deelt.
  Gezellig, al die eters vanavond, maar jammer dat Hans dan weer zoveel tijd nodig heeft om bij te komen. Maar wel fijn dat hij er zo van kan genieten.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Enige kaart hoor en gefeliciteerd met de jarige Job!
  Fijne avond met zn allen! 🎉
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij heb ook niet stil gezeten zeg. Koken, kaarten maken.... duizendpoot 😉Gefeliciteerd met Hans. Gezellige avond, kan Hans daarna bijkomen en nagenieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn felicitaties voor Hans! Je hebt een hele leuke kaart voor hem gemaakt.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat gezellig Mariken! Het spul bij elkaar en feest vieren. Lekkere dingen gemaakt en je kaartje is ook een lieverd. Fijn dat Hans je andere liefde ook deelt... En morgen samen uitpuffen van de intensieve dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met de jarige. Je maakte een supermooi kaartje voor hem!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat met Hans! Dit zijn inderdaad dagen die het waard zijn om samen te vieren ook al kost het Hans zoveel energie, wat natuurlijk best heel vervelend is. Je kaartje voor hem is super, wat zijn dit? Miereneters?? Hoe verzinnen ze het toch hè! Geweldig leuk!!
  Oh en mijn aanrader voor het boek.. De Zeven Zussen. Het is een hele serie maar heerlijk om te lezen, ik ben verslaafd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van harte gefeliciteerd met Hans. Ik begrijp jouw liefde ook, want wat is dit weer leuk!
  Ik hoop dat jullie samen een mooie dag hebben gehad.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen